Отидете към основна версия

27 881 36

Предсказан ли е коронавирусът?

  • коронавирус-
  • ким кардашиян-
  • книга-
  • предсказание-
  • силвия браун-
  • краят на дните

Гадателка пише преди повече от десет години за вирус, подобен на коронавируса

Снимка: БГНЕС/ EPA

През 2009 г. в книгата си "Краят на дните" гадателката Силвия Браун пише: „Около 2020 г. тежко заболяване, подобно на пневмония, ще се разпространи в целия свят, като атакува белите дробове и бронхите и ще се противопостави на всички известни методи на лечение“.

Холивудската звезда Ким Кардашиян публикува откъс от книгата на фона на пандемията, причинено от коронавируса COVID-19. За негов епицентър се посочва китайският град Ухан. Добрата „новина“ в предсказанието в книгата е, че заразата ще изчезне почти толкова бързо, колкото и се появява, но ще се появи отново след 10 години.

През 2013 г. на 78-годишна възраст в САЩ Силвия Браун умира, като причини за смъртта ѝ не се съобщават. Писателката твърди, че тя може да общува с мъртвите и има ясновидска дарба. През годините тя прави много прогнози, които не се сбъдват. Например, тя твърди, че поп кралят Майкъл Джексън ще бъде признат за виновен за малтретиране на деца, но през 2005 г. той беше напълно оправдан. На Брад Пит и Дженифър Анистън, въпреки слуховете за безплодието на последната, тя обеща децата. Актьорите не само не се сдобиха с потомство, но и се разделиха, пише Време.бг.

Също така ясновидката не предупреждава за трагедията от 11 септември 2001 г., въпреки че дава интервю няколко дни преди злополуката. С. Браун е имала чести изяви по радиото и телевизията. Програмата на Монтел Уилямс Шоу, където гадателката отговаря на въпроси на публиката, дава информация за роднини, загинали или изчезнали. През 2007 г. тя получава наградата „The Truly Terrible Television Award“ („Наистина ужасна телевизионна награда“) за търговия с псевдонаука и суеверие.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.

Свързани новини