Отидете към основна версия

5 713 56

Бой в германски супермаркет заради тоалетна хартия

  • германия-
  • коронавирус-
  • бремен-
  • бой-
  • тоалетна хартия-
  • супермаркет

Грозни сцени заради пакет тоалетна хартия

Снимка: БГНЕС/ EPA

Юмручна свада избухнала в супермаркет в северния германски град Бремен, след като клиентка отказала да приеме, че ѝ се позволява да купи само един пакет тоалетна хартия, съобщи местната полиция, цитирана от DPA.

Жената започнала да спори с продавачка заради ограничението, което е въведено във връзка с епидемията от коронавируса, а след това я блъснала. Приятелят на клиентката ударил няколко пъти колега на продавачката. На жената е забранено повече да посещава супермаркета, а приятелят ѝ е разследван за побой.

Мъж в югозападния град Манхайм също отказал да приеме ограничението за количеството тоалетна хартия, което може да купи в един супермаркет, съобщи полицията. Той се опитал да купи няколко пакета повече от разрешеното, а когато двама продавачи му попречили, той ги наругал и се опитал да ги удари. Друг клиент се включил в сбиването и ударил единия продавач.

Когато полицията пристигнала на място, първият клиент лежал на земята пострадал и бил откаран в болница. Удареният продавач потърсил лекарска помощ. В друг свързан с коронавируса инцидент 60 бутилки дезинфекциращ препарат били откраднати от детска болница в Бремен, съобщи полицията. В югоизточния град Нюрнберг пък от училищен склад били откраднати над 600 ролки тоалетна хартия и 20 литра течен сапун на стойност 250 евро.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.

Свързани новини