11 Септември, 2011 10:10 12 738 1

Lada Granta и с изпълнение "Лукс"

  • автоваз, lada, granta

На официалния сайт на АвтоВАЗ започна официалния прием на заявки за закупуване на новата бюджетна Lada Granta. Руските дилъри ще започнат да я предлагат от края на годината.

В момента най-нетърпеливите купувачи могат да напарвят заявка за цвят и оборудване на автомобила. Оказва се обаче, че на този етап възможностите за избор са доста ограничени.

Бъдещите собственици на Lada Granta могат да избират от само пет различни цвята, а оборудването се свежда до две нива - "норма" и "стандарт". Остава неясен въпросът защо гениите от АвтоВАЗ са нарекли различните нива на оборудване с думи, които практически са синоними.

Иначе в нивата на оборудване ще се появи и топ версията "Лукс", но това ще стане най-рано в средата на следващата година. Тази екипировка ще предлага електрически стъкла и автоматична скоростна кутия.

Още от екстрите за предстоящото изпълнение "Лукс" са климатик, вградена аудио система, централно заключване, лети джанти, ABS и цели две въздушни възглавници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 520 zender

    0 0 Отговор
    Е КУРТИ-Доволен ли си от тази Гранта.Мисля че все пак липсва един по-мощен мотор-1.8примерно.Както и дизел разбира се..В противен случай не виждам как ще конкурира Дачия.