Last news in Fakti
Новини на тема здраве
Следващи новини

Лекарствата са неразделна част от ежедневието на повечето от нас. Дали става въпрос за болести и вируси, дали за обикновено главоболие, хапчетата са решение на проблемите ни, макар понякога това да е само временно. Те са нашият първи помощник за премахване на дискомфорта, докато направим изследвания и установим неговата първопричина. Важно е около нас винаги да имаме лекарства от първа необходимост, които да облекчат нашите моментни неразположения. 

Какво е важно да знаем за лекарствата

Винаги, когато ни предстои прием на някакви хапчета, било то дори само и витамини, в наш интерес е да се запознаем с информацията, която ни е предоставена на листовката от производителя. Болкоуспокояващите обикновено можем да закупим свободно от аптеките, докато антибиотиците и лекарствата, които са предназначени за лечение на някакво заболяване, винаги се изписват от нашия лекар с рецепта. В никакъв случай не бива да предприемаме самолечение, а да спазваме предписанията на докторите. Всеки организъм реагира индивидуално на различните хапчета и могат да се получат нежелани лекарствени реакции и алергии. 

Какво ще научим от новините за фармацевтиката

Само там ще срещнем любопитни факти и данни от проучвания на фармацевтите, които са важни за нашето здраве. Ще се запознаем с напредъка на науката, с водещите новости във фармацевтичния бранш и с това каква е ролята на фармацевтичния съюз във всичко това. Актуалните новини от днес ни предоставят информация за най-често употребяваните лекарства при различните заболявания, за ефективността на различните ваксини срещу COVID-19, както и последни данни за броя на ваксинираните ежедневно. Новините ще ви осигурят последни данни от проучванията, които се извършват в медицината, за да се установи действието на определени лекарства. 

Кой ще ви предложи най-актуалните новини

Ние от Fakti.bg работим неуморно, за да осигурим информираността на нашите читатели. Нашият сайт ви предлага разнообразие от новости във всички области. Защо да ни се доверите ли? За кратко време ние, от Fakti, успяхме да се наложим като най-четената медия. В новините ни ще намерите само проверена и актуална информация. Станете част от нашата читателска аудитория и бъдете информирани по всяко време на денонощието, където и да се намирате. Нашите новини ще ви държат непрекъснато в течение какво се случва навсякъде по света.