Last news in Fakti
Новини на тема здраве
Следващи новини

Алтернативната медицина има за цел да лекува или да предотвратява различни заболявания, но не със силата на лекарствата, а с помощта на традиционни народни средства, като ароматерапия и билколечение. С помощта на природата тя в известна степен успява да защити нашето здраве, макар и по нетрадиционен начин. Благодарение на лечебните еликсири и мазила ние съумяваме да дадем на организма си всички добавки и витамини, от които той се нуждае. 

Каква е ролята на алтернативната медицина днес

Дали ще заложим на хомеопатията, или на билколечението, и двете допринасят за благосъстоянието на нашия организъм. Много от нас прибягват до нея, когато традиционната медицина не е успяла да доведе до желания резултат и в определен момент ние започваме да търсим решение на своите проблеми. Тя се доверява на различни средства, като билкови чайове, хранителни добавки, масажи и много други. 

За да прилагаме този метод на лечение обаче, трябва да сме напълно запознати с всички ползи и вреди, както и със свойствата на различните храни, които се консумират. В много от лечебните практики бива включен и медът, който се счита за един от най-мощните антиоксиданти и снабдява тялото със силата и енергията, които са му необходими. 

Какво ще намерите в новините на Fakti.bg

Ако сте решили да изхвърлите всички хапчета от своята аптечка, алтернативната медицина предлага своите любопитни решения по наболели проблеми. Само сега ние ще ви заредим с актуалните новини за медицината, която предлага алтернативно решение на проблемите ни. На нашия сайт ще намерите актуални факти за всички източници на алтернативна медицина, какви са ползите и вредите, как да постигнете добри резултати, като се възползвате от нея. 

Ние ще ви разкажем за какво се прилагат различните техники и как да извлечете максимална полза от тях. Как да: 

Само като заложите на алтернативна медицина. 

Защо да се доверите на нашите новини

Само в новините на Fakti вие ще се информирате за водещите новости във всяка сфера. Последните новини, които засягат ежедневието, са вече тук, при нас. Информацията, която ви предоставяме, е напълно достоверна и проверена от нашите журналисти. Ние сме тези, които ще ви изложат коректна и актуална информация, която би могла да ви бъде от полза. Преди да бъдат публикувани, нашите новини биват проверени. Станете част от нашата читателска аудитория и бъдете в крак с всички новости. Ще имате възможност да се запознаете с всички събития, които се случват около вас.