22 Март, 2016 17:15 8 058 9

Заводът на Audi в Брюксел спря работа

  • audi-
  • a1-
  • брюксел-
  • белгия-
  • терористичен акт
Заводът на Audi в Брюксел спря работа - 1

Производството във фабриката на Audi, разположена недалеч от летището в Брюксел, е преустановено заради терористичните актове от сутринта. Служителите са помолени днес да не идват на работа, съобщават от пресслужбата на компанията.

В завода в белгийската столица се сглобява най-малкият модел на марката A1. Трагедията, при която загинаха най-малко 34 души и бяха ранени над 130, принуди и други предприятия и учреждения да призоват служителите си да останат вкъщи, за да не рискуват безопасността си.

От Audi не уточняват кога ще бъде възобновена работата в брюкселския завод. Според представители на компанията заради сложната обстановка са възможни нарушения на графика за доставки на части и компоненти.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    1 7 Отговор
    Разрухата в Европа предстои, новите технологии се налагат дори с война.
    Фолксваген и дизелгейт!Завод на Тесла в Холандия!
    Колко ли завода спряха производство в сащ на 11.09.2001??????

    Коментиран от #3

  • 2 o&k

    3 5 Отговор
    Дори и 3-та световна да стане,БМВ ще продължи да произвежда нон-стоп страхотните си коли за всички участници в конфликта,независимо кой за какво се бори.ЗАЩОТО Е МАРКА!

    Коментиран от #6

  • 3 Никой

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "опсмопсус":

    Хората просто се грижат за служителите си. И покажи малко съчувствие.

    Коментиран от #4

  • 4 Fake

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Никой":

    Да ти .ера на марката , а иначе за хората ми пука .
  • 5 хуй

    3 0 Отговор
    Ако завода беше в БГ, тук не само щяха да работят ами и нощна смяна щяха да правят понеже от съображения за сигурност нямаше да ги пуснат да си ходят.
  • 6 На Какар

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "o&k":

    Глупасти,
    ще се криеш в БМВ-то - то ще те спаси,наивник ли си ,или със розовите очила виждаш само бмв и това е то Света!
    Гледай какво става в Белгия и се моли по-често!

    Коментиран от #7

  • 7 o&k

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "На Какар":

    Ти не разбираш-До няколко месеца Великите сили в Сирия квото избият-избият ,останалите живи джихадисти ще се изнесат баш В ЕВРОПА!Тогава вече с БМВ-то отпътувам при Башар,защото там ще бъде най-спокойното място на света.И очила ще си имам но не розови/UV/,и ще се моля с другите както ме съветваш,но предвидливо ще взема от вкъщи големия килим,та като го постеля до малките килимчета на местните,да ми завиждат:)
  • 8 dhcp

    1 0 Отговор
    Да спреш едно толкова голямо производство е равно на големи загуби. Евала на началниците на ауди, че са помислили първо за персонала си преди печалбата. Европа я чакат много страдания заради оная проста патка!
  • 9 Мале Мале

    0 0 Отговор
    Абе тия на Запад са големи пе**ли, не ви ли прави впечатление? Не искам да ги обиждам, но си е истина, изнежени мъжленца са.