Last news in Fakti

2 Септември, 2016 12:51 45 556 49

Първата софийска бензиностанция на Марешки ще бъде в "Люлин"

  • веселин марешки-
  • vm petroleum-
  • бензиностанция
Първата софийска бензиностанция на Марешки ще бъде в "Люлин" - 1

Първата бензиностанция на варненския бизнесмен Веселин Марешки в столицата ще се намира на Околовръстното шосе в кв. "Люлин" 4, потвърдиха източници от VM Petroleum. По план огромното съоръжение ще бъде готово в началото на ноември и ще претендира за място в Книгата на рекордите "Гинес".

Първата софийска бензиностанция на Марешки ще бъде в "Люлин"

Бензиностанцията ще има 24 колонки за зареждане с по три маркуча всяка и ще може да обслужва по 48 автомобила едновременно. В Съединените щати функционират и по-големи бензиностанции, но до този момент от VM Petroleum не знаят за комплекс с подобен капацитет на територията на Европа.

Първата софийска бензиностанция на Марешки ще бъде в "Люлин"

Първата бензиностанция на Веселин Марешки, заработила миналата година, предизвика огромно сътресение на пазара на горива във Варна. От тогава VM Petroleum изгради 10 обекта в още 8 града, където цените по бензиностанциите на конкуренцията моментално спаднаха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    0 1 Отговор
    сега е момента за големите бензинови мотори айде манцааааааа
  • 2 Любо

    2 0 Отговор
    Добре ще е, интересно е колко надценка слагат всички, в Благоевград цените на газта варират от 75 ст до 85 ст, на 30 км в Дупница са между 83 ст до 90 ст

    Коментиран от #39

  • 3 Варна Морето

    2 0 Отговор
    Много е забавно на всички бензиностанции във Варна има нормално по 1-2 коли на колонка. Само на бензиностанцията на Марешкии има опашки на 5-те колонки стигащи чак до бул.Сливница. Може би е заради разликата от 20 ст. на литър.. не знам не знам.
    За справка: вчера 01.09.2016 г зареди на Марешки - дизел на 1.71 лв/л
    В останалата част на БГ не знам за колко зареждате дизела.

    Коментиран от #4

  • 4 Северозападнала

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Варна Морето":

    Бяла Слатина - дизел - 1.95лв/л.
    Бензин А95 - 1,99лв/л.
    Газ - 0.86лв/л.
  • 5 ххх

    3 0 Отговор
    В бензиностанция Бенита в Русе си заредих дизел в сряда на 1.77 (с картата за отстъпка е 1.72). Веригата е малка (мисля също са Варненска такава), но пък дизела, а и обслужването са на ниво. Цените на Лукой в града са същите каквоито са на сайта им, т.е. ДЕБЕЛИ!

    п.п. Газта е на 74 или 75 ст (не съм сигурен кое от двете).
  • 6 тошибиян

    4 0 Отговор
    на софето на лука бенза 95 е 2.02 пари а най ефтиния бенз в малка бензинажииница е 1.92 сметайте тея ше умрат га доиде марешки
  • 7 ИЗМАМНИК

    1 7 Отговор
    НАЙ-ГОЛЕМИЧ ИЗМАМНИК Е ТОЯ ,ПРОДАВА ГАДНИ ГОРИВА,ВСИЧКО Е ЗАРАДИ ИЗБОРИТЕ

    Коментиран от #8, #45

  • 8 кико

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "ИЗМАМНИК":

    аууу, ужас, и колко собственика на развалени автомобили са завели дела срещу неговите бензиностанции?!?!

    ай стига с платените ви писачи; плюете щот изкара на показ всичките далавери на крадците начело с лукойл. боли ви, нали?
  • 9 PR миар

    0 1 Отговор
    Поради големия брой колонки са взети мерки против недобросъвестни платци, а именно 100 м след зареждането колата спира да се движи ! :)))

    Коментиран от #11

  • 10 луд

    4 1 Отговор
    Лукойл от години не е плащал данъци защото постоянно е на загуба в годишния баланс!!! А всичките милиарди отиват в Масква - ето как ни крадат от джоба!!!
  • 11 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "PR миар":

    айде бе, нима!!! и като се събуди како стана - остана без работа щото лукойл и сие спряха да ти плащат :)))

    Коментиран от #12

  • 12 PR миар

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Няма нужда аз съм доброволец от "Организацията за защита на балъците" ....като теб!!! Събуди се ;)))

    Коментиран от #14, #15

  • 13 mdaаа

    3 0 Отговор
    Лукойл е на Ротшилд
  • 14 БРЪМ

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "PR миар":

    По моя проста математика последните 15 000 км са ми само с дизел на Марешки + заредени около 25 литра от други места. Пък ти си говори приказки
  • 15 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "PR миар":

    иии мани, какви радетели за добро има тука - обиждаш другите хора, обвиняваш ги че са балъци, ти самия плюеш по форумите. като си толкоз убеден в правотата си защо не подаде жалба в комисията за защита на потребителите, в комисията за защита на конкуренцията, до митниците и министерството на финансите? щото си платен драскач, вид "keyboard warrior" - служиш си с внушения и манипулации, а не с факти и съдебни решения :) твойто мнение не е базирано на личен опит с горивата на Марешки, а на стотинките които ти плащат за всеки пост и опорните точки срещу Марешки. Факт е, че неговите бензиностанции работят, проверявани са от коя ли не инстанция и хората, които зареждат са доволни. Ела да се снимаме в Люлин на откриването, аз ще съм от първите там ;)
  • 16 Един

    0 0 Отговор
    Чирпан Лукойл газ 95ст.

    Коментиран от #42

  • 17 бургас

    2 0 Отговор
    Дизела е на 1,71 лв. в Айтос и на Марешки и на Лукойл! А в Бургас е 1,95 лв. на Лукойл избери си от къде да заредиш. Да открива на всякъде иначе няма конкуренция а картел!
  • 18 гост

    4 0 Отговор
    Защо разследват Марешки, а другите търговци свалящи цените си до неговите никой не ги разследва? Щом те твърдят, че под 1,95лв са на загуба как продават на 1,75лв? Очевидно правят дъмпинг, но комисиите не се интересуват то това, а от Марешки, който заявява, че цените са му ниски поради различната му маркетингова стратегия и договорките за обеми от акцизните складове. Никой не е доказал, че той прави нелегален внос, мами или прави дъмпинг заради изборите. Да, кандидатирал се е, но и Митьо Пищова и той е кандидат.
    Аз съм напълно убеден, че цените са му реални, понеже инак бензиностании нямаше да никнат повече от супермаркети и лафки, уж нямало печалба а те като гъби никнат. Малоумни ли са та инвестират в невъзвръщаем бизнес, как мислите?
  • 19 гост

    4 0 Отговор
    Абсолютно и правилно казано! В нашата държава можеш да съдиш до дупка фирма, ако някой работи на явна загуба и да го вкараш в несъстоятелност, камо ли фирма от мащаба на вм петролеум. явно му излизат сметките на Марешки и не прави скрито субсидиране, което така или иначе не може да издържи дълго време. Атаките по него са от две направления: 1) натиска върху властта заради референдума и намерението да се кандидатира за президент и явно ще подготви и политически проект, 2) натиска върху очевадния картел на пазара на горива начело с лукойл (който от години не плаща данъци в българската хазна!!!)

    Коментиран от #21

  • 20 доволен

    2 0 Отговор
    Най-сетне, благодарим да е жив и здрав Марешки и много литри да се излеят на народни цени в резервоарите, дай Боже.
  • 21 оля се

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    Прочетох всички постинги подолу и твоите нямаше как да не ги забележа и да ти кажа въпеки че пишеш, че някой бил платен драскач обаче май, май си точно ти !!! На принципа крадеца вика дръжте крадеца. Почваш да се оливаш и си личи! Давай го по-спокойно и тоя марешки не е чиста сълза. Чия бензиностанция закриха и затвориха маскоро за некачествени горива в Габрово ? Така че давай го по-спокойно лъщи от всякъде че си пристрастен меко казано ако не и платен Остави хората да се изкажат нека построи бензиностанция да зарежда които иска а то ще си покаже !

    Коментиран от #32

  • 22 Бургас

    0 2 Отговор
    Големи късметлии са тези шопи :) - високи заплати и ефтени горива.

    Коментиран от #24, #40

  • 23 Ярослав Станчев

    3 1 Отговор
    Добре,че е Марешки та да се порадваме малко на по-евтино гориво.Направо им бръкна в г.зовете на картела.Сигурно не е светец,ама гонейки собствения си интерес помага и на нашия.Докато не отвори в Добрич беше ад.Цени като в Дубай.Като отвори всички клекнаха.Държаха една седмица и се предадоха.Можело значи.Ама трябва да ги натисне някой с четала на врата и свалят цените.И после нямало картел.Няма,като никой не го търси,естествено,че няма.Като дойде Марешки ни картел,ни мартел,нищо не издържа,Всички клякат.
    Марешки президент завинаги.

    Коментиран от #31

  • 24 Име на гост

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "Бургас":

    Големи късметлии сме, няма що! Всичко куцо, кьораво и сакато се довлече в Шопия. Всички ни мразите, ма с нокти и зъби гледате да се довлечете и окопаете та да намажете и вие от "по-високите" ни заплати. София се превърна в провинциална тоалетна!
  • 25 onq s konq

    2 0 Отговор
    Изобщо не ме интересува Марешки,щото ходя само на Петрол заради една бензинджийка

    Коментиран от #28

  • 26 иии

    1 0 Отговор
    Някои твърдят че горивата на Марешки не са качествени, ...абе това че плащаш 2лв и кусур за дизел не значи че е качествен ,така че радвай се на евтиното..
  • 27 иеш

    3 1 Отговор
    Марешки президент- ДА!
  • 28 onq bez konq

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "onq s konq":

    A ако тая бензинджийка вземе да иде да работи при магарешки, ще пришпориш ли коня натам :)
  • 29 123

    1 0 Отговор
    Марешки-жив,здрав и корав да ги набие на конкуренцията...
  • 30 аааааааа

    2 0 Отговор
    Браво Веско - голем си! Шибай мафията Златев-Бокоf!
  • 31 CL500

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Ярослав Станчев":

    Съседе, аз съм от Варна, ама що не каза, че сте имали цени на горивата като в Дубай, та да идвам до Добрич. Преди няколко дена бензина в Дубай беше 1.62 дирхама или 0,77 лв. Тук във Варна с цял лев отгоре.
    Ако пак имате такива цени, обаждай се, ще почерпя!

    Коментиран от #36

  • 32 Андрей Николов

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "оля се":

    Напълно съм съгласен с теб! Иначе тук във Варна един път съм зареждал от Магарешки и нямаше проблеми, но след като поисках декларацията за съответствие и видях, че горивото се доставя от небезизвестния трафикант Полисан-Русе не съм сипал и грам от там повече! Интересното беше, че преди това по телевизията го питаха откъде е горивото и този се кълнеше, че не зареждат от там... А иначе народа е доста прост, те са го казали хората, прост народ-слаба държава.. Хаха магарешки президент.. :)

    Коментиран от #35

  • 33 Qvor

    0 0 Отговор
    Да направи и във Враца.
  • 34 шумен

    0 0 Отговор
    в шумен дизела е 2.0 лв. а бензина а95 е 2.01лв. това не е нормално.
  • 35 Jack Ballard

    2 2 Отговор

    До коментар #32 от "Андрей Николов":

    Е.аси трола дето е тоя Ама как ги измисля само! Виртуоз! Декларации за съответствие бил искал. А парите от оборота и телефоните на мацките на касата поиска ли? Е.аси келешите. Поне като ще лъжете, малко по-правдоподобно да е.
  • 36 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "CL500":

    Имах предвид,че бяха като за богати хора,не като за нас. И във Варна беше така до появата на Марешки.Сега малко се нормализираха.
    Интересно как всички вериги вериги ревът до небето,че продавали на загуба заради Марешки,а нито една не затвори.Всички смъкнаха цените на ниво около Марешки и продължават да продават.Може значи.Както е казал народа-кучето скача според сопата.Е,голяма сопа извади Марешки.
  • 37 Бургас

    0 0 Отговор
    В Бургас кога???
  • 38 гост

    0 0 Отговор
    Метан ще има ли? В Добричката бензиностанция е пуснал Метан и заледихме за 0,78 лв/кг. Дано разбие и мафията на Метан-станциите. Никъде не дават касова бележка и не връщат ресто, плаща се само в брой. Ще се извият опашки от таксиджии
  • 39 гокт

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Любо":

    В София е 96 ст
  • 40 Брис

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Бургас":

    Абе къде ги видяхте големите ЗАПЛАТИ в нашата столица? Аз защо никъде не се блъснах в такава? Имат тея дето и акъл имат те и в чужбина имат и тука имат а дет само седят тука и пишат КАКВО да имат.
  • 41 Коцето

    0 0 Отговор
    Искаме и във Бургас тскава бензиностанция.
  • 42 Димитър Колев

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Един":

    В Ст Загора е 76 ст. в момента.
  • 43 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    В Лук- ойл Ст Загора А 95-1.96 лв. ,аз заредих от малка бензиностанция малко извън града посока Бургас на 1.80 лв. .
  • 44 някой си там

    0 0 Отговор
    нормално все пак бензиностанците лъжат доста надали работат на загуба напротив ако беше така до сега да бяха фалирали
  • 45 ограничен си

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "ИЗМАМНИК":

    Ти изобщо зареждал ли си от Марешки, изобщо кола имаш ли? Постоянно му правят проверки и горивата са му може би най-добрите в България!
  • 46 БГ ПАТРИОТ

    0 0 Отговор
    Браво само така бой по спекулантите с правителсвен гръб .Спекулата в горивата тръгва от Лукоил защо държавните институции не могат да се справят може би защото са на хранилка .
  • 47 ЦСКА

    0 0 Отговор
    БРАВО ГОСПОДИН МАРЕШКИ САМО ТАКА ВЗЕМИ ИМ ПАЗАРНИЯ ДЯЛ НА ТИЯ С ГОРИВАТА КАТО НЕ ЗНАЯТ КАК ДА СИ УПРАВЛЯВАТ БИЗНЕСА.
  • 48 Давид Александров

    0 1 Отговор
    В София Алекс 333 с карта Дизела е 1.80 иначе 1.85
  • 49 Петър

    0 0 Отговор
    Моля публикувайте и координати.За шофьори които не познават София !