Last news in Fakti

7 Декември, 2011 11:09 2 945 4

Купе в гамата на новата Mazda6

  • mazda6
Купе в гамата на новата Mazda6 - 1

Модификациите седан, хечбек и комби на следващото поколение Mazda6 ще бъдат допълнени от четириместно купе, твърди британският сайт What Car. Англичаните се позовават на информация от източник в самата компания.

Двувратата модификация ще се завърне в "шестото" семейство на японската марка през 2014-а, шестнайсет години след последното купе на Mazda от среден клас MX-6. Седанът и хечбекът се очакват през януари 2013-а, а малко по-късно ще започнат продажбите и на комбито.

На първо време купето ще се оборудва с двулитров бензинов двигател и 2.2-литров турбодизел. Двата мотора ще се комплектоват с механични и автоматични трансмисии с по шест предавки. Подобно на останалите модификации в гамата на модела, двувратата Mazda ще разполага със система за рекуперация на кинетичната енергия при спиране i-Eloop, която намалява разхода на гориво с 10%.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 M_SUX

    2 0 Отговор
    Нещо уникално... ще гледам да си я купя с като излезне.... едно лизингче и като заделя някой лев и всичко е ок:)
  • 2 BSдфж

    1 0 Отговор
    Ейй, тези от мазда не спират да ме изненадват. Все по- готини модели вадят.
  • 3 520 zender

    0 0 Отговор
    M_SUX-Колата е супер.Е на мен не ми отива но ще има голяма клиентела.Според мен германците ще имат сериозна конкуренция.
  • 4 Kobester

    0 0 Отговор
    Много добре изглежда