8 Юли, 2017 22:05 6 595 3

Вижте автоманиаците край Дунава (ВИДЕО)

  • русе-
  • аутомания-
  • дрифт-
  • тунинг
Вижте автоманиаците край Дунава (ВИДЕО) - 1

Тунинг шоу "Аутомания Русе 2017" се провежда този уикенд (8 и 9 юли) на полигон ДЗС в Русе. За тези, които са пропуснали първия ден от шоуто, предлагаме видео преглед на най-интересните събития от деня. В неделя програмата продължава с още дрифт, ревю на тунинг автомобили, еротична автомивка и car audio надсвирване. Мачкане на коли с monster truck също ще е акцент в утрешната програма. Ето и най-интересното от изминалата събота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Драйвър

    7 6 Отговор
    Хайде кажете после,че не бях прав,десет 30 годишни Бмвта и една 190ка за цвят,даже и русчуклйиския "суперкар" го нямаше,заслужава ли си да се изтупаш на 40 градуса да гледаш 30 годишни Бмвта?Трябва да са поне Е46 ,другите са за ретроралито вече!
  • 2 123

    3 2 Отговор
    Най-голямата "атракция" за плебеите беше едно 15-годишно Ferrari 360 Modena с много неподдържана боя и интериор, на транзитни номера. Сериозните коли бяха само две: едно добре тунинговано варненско Ауди RS6 комби и един GT-R със сива камуфлажна боя, който редовно се вижда по русенските улици. От изложените коли другото бяха дърти кочини на прясна боя (Е36, Е39, Голф 2).
  • 3 Dies

    3 1 Отговор
    Единият , който е с 30 годишна кочина от дрифтърите е двукратен шампион на Европа в най- престижното дрифт състезание, тоест е една от най- добрите коли в Европа и се чудя как в цяла Европа им се радват само тука .ерете? Комплексорани!