16 Януари, 2018 11:25 7 111 5

Леден къс едва не уби шофьор (ВИДЕО)

  • инцидент-
  • русия

Парче лед отлетя от покрива на камион, заби се в предното стъкло на автомобил в насрещното движение и рани тежко водача му в руския град Ростов. 25-годишният мъж опитал да отмести главата си от траекторията на ледения снаряд, но въпреки това получил множество наранявания.

Летящото парче преминало през целия салон на колата и излязло през вратата на багажника. Големият брой на травмите се дължи на пръсналите се осколки от лед и стъкло, но близки на шофьора смятат, че бързата реакция го е спасила от почти сигурна смърт, тъй като е избегнал фронтален удар.

От полицията в Ростов са отказали да започнат разследване на инцидента, тъй като според тях се касаело за форсмажорна ситуация. Роднините на пострадалия водач обаче са установили компанията, на която принадлежи камионът, и смятат да ѝ потърсят отговорност в съда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    7 21 Отговор
    Русия страната на неограничените ненормалници!

    Коментиран от #2

  • 2 JEEP

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    То щото тука е по-добре.
    Когато падне сняг се загледайте как са изчистени колите. Масово се чисти стъклото в частта пред кормилото и се потегля. Виждал съм коли с подве педи сняг на покрива. Как се кара зад такъв, не е истина.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Кормилото

    0 4 Отговор

    До коментар #2 от "JEEP":

    Аз автомобил с кормило не съм виждал... С волан да, но с кормило е само твоят сигурно, хахаха...
  • 4 Перник Дге

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "JEEP":

    Ти утре и винетка и гражданска ще поискаш да имаме - що за шофьор си ти бе?!!
  • 5 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Нещо не е, както е написано. Може би полицията от г.Ростов ще излезе права.
    Не се пояснява това парче лед с каква големина е.
    Не е чудно, че е счупило предното стъкло и главата на водача.
    Как е влязло в багажника, че и да излезе от неговата врата ? Каква трябва да е била скоростта на това ледено "гюлле" и плюс насрещната скорост на колата отзад, да и направи такива поразии ??
    Мисля, че не е много логично "на покрива" на камиона да има такива убийствени парчета лед. Сняг - да, ама и лед на буци ??
    После : с какви скорости са се движили тези превозни средства?
    И едното и другото?
    Моето мнение е: Парчето лед може да хвръкне с такава убийствена скорост не от покрива на камиона, а от неговите гуми. И летейки по парабола, е нанесло щети на задното ППС.
    С очите си съм видял, как камък излита изпод гумите на камион и разцепва от около 7-8 метра главата на човек, като със брадва! Ужас ! Не питай старо - питай патило !!
    Същото се е случило и в Ростов на Дон !!!