Last news in Fakti

15 Октомври, 2018 12:00 11 088 5

Единственият в света Mustang с 4 врати

  • ford-
  • mustang-
  • тунинг
Единственият в света Mustang с 4 врати - 1

Вече половин век иконата Ford Mustang се произвежда в различни модификации, но те винаги са каросерия купе или кабриолет. През годините имаше даже опити да се направи комби вариант, но той също беше спортен и с три врати.

За половинвековната история на модела, все още няма версия седан с четири врати. Впрочем, такъв съществува и се движи ежедневно в Австралия. Той естествено не е заводско изпълнение, но е направен много грамотно.

Единственият в света Mustang с 4 врати

За база е използван Ford Falcon, произведен през 2000 година. Доработката разполага с "муцуна" от Mustang от пето поколение и въпреки разликата в стила между двата автомобила, авторът на проекта е успял да ги съчетае много умело.

Точните характеристики на четиривратия Mustang не са известни, но той може да бъде доста бърз. Ford Falcon се оборудва с прилични агрегати. В гамата му има V8 с обем 5.4 литра и с мощност 300 и 350 конски сили.

Единственият в света Mustang с 4 врати


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Месершмит 109

    15 1 Отговор
    Отстрани е като VOLVO S80
  • 2 Bmw

    9 3 Отговор
    Инженер на годината!!!
  • 3 гощо

    0 1 Отговор
    В Америка съм виждал S-класа на базата на Хонда Акорд. Пълни извращения! МислЕх че само в Перник и е Плевен ги правят тия раЛти?!?!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Георги

    0 0 Отговор
    Тя е страхотна и се питам дали би приел поръчка за втора такава