Last news in Fakti

5 Април, 2019 09:09 32 313 40

Продава се тунингована Жигула за 3 500 лв.

  • ваз-
  • 2101-
  • тунинг-
  • жигули
Продава се тунингована Жигула за 3 500 лв. - 1

Необичайно добре запазен и силно тунингован автомобил ВАЗ-2101, произведен през далечната 1975 година се продава в един украински сайт за употребявани коли. Добре познатата от близкото минало у нас Жигула е превърната в истински спорткар и се предлага за приемливата цена от $2000 (3 486 лв.).

Продава се тунингована Жигула за 3 500 лв.

Спортно ориентираната Жигула е със силно занижено окачване и със заварени задни врати. Оптичният тунинг включва още заден спойлер и раздути калници, а в салона са налице спортни седалки със силно изразена странична поддръжка. Двигателят се привежда в действие посредством бутон.

Продава се тунингована Жигула за 3 500 лв.

Част от допълнителните екстри включват аудиосистема с DVD плеър, както и цялостен ел. пакет плюс централно заключване. Под капака се вижда 1.6-литровият двигател от ВАЗ, който обаче също търпи доработки и е с два карбуратора. Динамичните характеристики на колата не се посочват.

Продава се тунингована Жигула за 3 500 лв.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марто

    133 56 Отговор
    Бих взел тази кола пред всичките западни кошници, които се продават у нас за същите пари.

    Коментиран от #2, #5, #14, #15, #25, #30

  • 2 гост

    58 59 Отговор

    До коментар #1 от "Марто":

    Ми що не си я взел вече?
  • 3 Голям Слон

    44 6 Отговор
    Преди години, когато редовно ходих да гледам на летището в Първенец как се дърпат разни ентусиасти, най-интересно беше, когато излизаше една Лада седмица. Преработена, разбира се. Една шеста серия на БМВ я правеше смешна всеки път. Откровено казано обаче, предпочитам анонимната сила. Т.е., невзрачен сериен автомобил с оригинална заводска окомплектовка. Но за всеки има по нещо на този свят..
  • 4 МариоМ5

    59 10 Отговор
    По-добре това, отколкото ръждивите жиги на бат ви марио за по $5000$

    Коментиран от #8

  • 5 recar0

    20 28 Отговор

    До коментар #1 от "Марто":

    Западно, източно, за 3500 ще е кошница... то няма какво друго да е.

    Коментиран от #24

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ВАЗ

    27 8 Отговор
    Уважавам много тази марка автомобили. Те за Русия особено са страхотни, защото път руснаците казват на мястото откъдето са решили да минат. :)) Това са автомобили които с много евтина подръжка се търкалят вече повече от 40 години по пътищата ни - "врит, кипит, но вървит". :))
    В случая обаче е прекалено с тунинга. Че даже и двигателя е заменен с 1,6. Оригиналните за този модел са 1,2 и 1,3.

    Коментиран от #9, #12

  • 8 Боян

    20 5 Отговор

    До коментар #4 от "МариоМ5":

    Това ми беше и на мене на акъла. Тоя люлински кавал с отношението си не знам дали е успявал да продаде ладите си за по 5-6 бона.

    Коментиран от #10

  • 9 Random

    14 5 Отговор

    До коментар #7 от "ВАЗ":

    Има с 1500 за полицията и с по един и два ротора със съответно 80 и 120 к.с.
  • 10 Random

    14 10 Отговор

    До коментар #8 от "Боян":

    Какво му е отношението? Като не ти харесва не си купувай от него и толкоз.

    Коментиран от #16

  • 11 Driver

    8 37 Отговор
    Руски кенеф ама шареничък тука циганите ще му се кефят ...
  • 12 Ганьо

    30 9 Отговор

    До коментар #7 от "ВАЗ":

    Нещо май пропускаш, братчед? А именно това че по времето на бат Тошо пътищата се АСФАЛТИРАХА и това асфалтиране издържаше по 30 години. Да не говорим че беше и далеч по-равно направено. А сега ЗАСИПВАТ С АСФАЛТОПОДОБНА СМЕС. Дори както стана ясно по новините, и аз лично съм го изпитвал, пускат движението на недовършена настилка!
  • 13 Линейката

    25 4 Отговор
    Я, нема ли го разбирача Алфа Ромео да изкаже компетентно и задълбочено мнение. Или той се включва само в статиите за BMW.
    Иваче респект са майсторството, човека се е постарал и е направил жигата както на него му харесва. Технически не е нужно да коментираме. Колата е хубава, но от друга епоха. Питайте татковците ви.
  • 14 Драйвър

    29 23 Отговор

    До коментар #1 от "Марто":

    Сайта е пълен със такива дървени философи,които възхваляват великата руска техника,карайки и ползвайки Японски или Европкски автомобил и домашна техника!Като сте големи "русофили" карайте Лади и Москвичи и полазвайте Руски телефони,телевизори и компютри да ви видя тогава как ще пишете глупости в нета със компютър на дърва и въглища! :)
  • 15 майстора

    10 9 Отговор

    До коментар #1 от "Марто":

    Купувай я не мога да разбера какво чакаш ??нямаш две хиляди долара ли?
  • 16 Бай Ганьо

    18 4 Отговор

    До коментар #10 от "Random":

    Най вероятно Боянчо има предвид ,че е отишъл да си купи класика от него за 500лв и той го е изгонил. От дълги години и аз с това се занимавам и ми е много смешно като идват разни селски бекове и почне да оглежда колата и накрая ,тая кола не струва повече 500лв толкова ти давам , такива и аз ги гоня. Като не те устройва цената и колата пали и заминавай. Какво си седнал да ми обясняваш колко ми струва колата . Колкото съм преценил толкова и искам . Последните няколко лади продадох на германци , пускам ги в немското мобиле и идват и ги взимат от тука за няколко хиляди евро. Манталитета на българина си е такъв , бай ганьо. И да му подариш кола той ще иска и пари да го почерпиш за това ,че те е отървал от нея.

    Коментиран от #17, #38

  • 17 Хмм

    5 14 Отговор

    До коментар #16 от "Бай Ганьо":

    Батка, на кой ги дрънкаш тия? Лада никой, ама никой няма да купи за тези пари. Ценителите на соц. техниката търсят ЗИС и ЗИМ, дори Победа и ГАЗ-21 не са на особена почит. Ладичките бяха ширпотреба, по лиценз на ФИАТ 124 и нямат никаква стойност, дори да са в заводско състояние. Просто ставате смешни като купувате брички по 200лв. от пункта, една боя на портокал и айде уникати за много евро.
  • 18 filo

    10 11 Отговор
    Факти, хайде стига с тия руски коптори. Не ви ли е неудобно. Когато бяха масови се чудехме как да се отървем от тях и да се качим на каква да е западна машина, за да видим какво е кола, сега през ден- два ми промотирате тия таралясници, мъртво родени. Срамота е.
  • 19 doe

    8 1 Отговор
    На мен лично ми харесва как е направена колата.Бих си я взел за да си я карам за кеф,но сигурно ще стане дълга и широка докато я се уредят документи и т.н..Идея си нямам как ще я купи човек от Украйна.

    Коментиран от #27

  • 20 Бобито

    4 17 Отговор
    Трабанта е 10000000 пъти над този руски боклук.
  • 21 Пепи

    5 4 Отговор
    Само за Перник и Русия. е офертата!
  • 22 Алфа Ромео

    7 5 Отговор
    Жигата кърти направо, биваше един ролбар да и сложи че ако се дялнеш някъде с нея ша станеш на ваденка.

    Коментиран от #36

  • 23 До автора на статията

    4 0 Отговор
    Дайте линк към обявата ако може.
  • 24 Дан

    4 12 Отговор

    До коментар #5 от "recar0":

    Ако човек разбира от автомобили, в днешно време може да си вземе нещо адски добро за под 3500лв. Наскоро за 1500лв. си взех комфортен и бърз 5-цилиндров автомобил произведен 10.2001г. със 190 коня и 400н.м. с разход между 7-8 градско и 5-6 извънградско, технически перфектен с чудесна ходова част, спирачни дискове в отлично състояние и нови накладки, единствените недостатъци са леки забележки по боята (паднал лак на места) и беше време за смяна на ангренажен ремък и ролките му. Като цяло с всички разходи по прехвърляне, годишна винетка и смяната на ангренажния ремък с ролките, колата ми излезе на обща цена : 2050лв. Автомобилът има много богато оборудване : кожен салон, ел. седалки с отопление и памет, ел. огледала с отопление и ел. прибиране, двузонов климатроник, навигация, телефон, оригинална озвучителна система Bose с 8 говорителя, мултифункционален волан, автопилот, 8 въздушни възглавници, тракшън контрол. Всичко по автомобила работи чудесно с изключение на това, че пепелникът отпред не може да се затвори, но това не е никакъв проблем за мен, ако искам мога да си купя друг за 15-20лв. Колата ускорява, спира и завива прекрасно. Ускорява от 0 до 100км/ч. за около 7 секунди и максимална скорост от над 240км/ч. Нов автомобил от този клас, с такава динамика, екстри и комфорт би струвал над 70 000лв.

    Коментиран от #29

  • 25 Дан

    5 8 Отговор

    До коментар #1 от "Марто":

    Нямаш си на идея колко добри автомобили има на цената на тази "кола". Ако не можеш да си вземеш добра кола за под 4000лв. то проблема би бил единствено в теб, по-точно в липсата ти на знания относно автомобилите.
  • 26 Дан

    3 9 Отговор
    Нещо грешно ли съм казал, че Ганьовците ми цъкат минуси? Ако не вярвате, може да си напишете имейла да се разберем да се видим на живо и че всичко е точно такова каквото ви казвам, може да ви продам автомобила за 5000лв, колата ми харесва много, но все пак 3 хиляди лева чиста печалба биха ми дошли добре.
  • 27 Газо

    4 2 Отговор

    До коментар #19 от "doe":

    Докарва ти я спедиторска фирма, освобождаваш я от митницата катой платиш мито и ДДС, колата става златна и вечно твоя.
  • 28 vasik atanasova

    1 2 Отговор
    стара жига
  • 29 hienata

    8 0 Отговор

    До коментар #24 от "Дан":

    Колега ,ако не е тайна каква е колата, стана ми интересна. 5цил . от 2000-2001г и мошност 190к.с. . Това за нютонметрите и разхода ,малко не ми се връзва.

    Коментиран от #31, #32, #39

  • 30 Роко

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Марто":

    Пич някога виждал ли си жигула на живо? Дори и най - убитата западна кошница за 1000 лева е в пъти по - добра от туй чудо на техниката. Само човек който никога не е имал нещастието да е горд собственик на Жигули може да твърди, че това става за нещо. Само за справка цените на колите в Украйна са два пъти по - високи от нашите и дори там това чудо е евтино (въпреки, че няма почти нищо общо с Жигули след всичките модификации и тунинг)
  • 31 Газо

    2 3 Отговор

    До коментар #29 от "hienata":

    100% бмв

    Коментиран от #33

  • 32 Дан

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "hienata":

    Извинявам се, че не поясних относно конете и нютоните. Колата е с качествен ремап, оригинално е 150к.с. и 308н.м. Разходът е при спокойно и нежно каране градско, а извънградско при средна скорост 100-110км/ч. пада на под 5 на борд компютъра, но реално е около 5.5. Колата е Lancia Lybra с всички екстри за модела. Двигателя е 2.4JTD 5-цилиндров турбо дизел, въпреки, че е дизел, не вади грам черно от ауспуха и е много тиха, а звукът при високи обороти е добър. Преди години имах друга кола с по-стар вариант на същия двигател и съм много очарован от надеждността му. Не казвам, че е най-добрата кола на света, но за цената си е направо нереална. Други автомобили с този двигател и подобни екстри и характеристики на подобни цени са Lancia Kappa и Alfa Romeo 166, като Алфа 166 са с 6-степенна ръчна кутия, а Ланчиите са само с 5 предавки.

    Коментиран от #34

  • 33 hienata

    6 0 Отговор

    До коментар #31 от "Газо":

    Колега .кое BMW e 5 цил.

    Коментиран от #35

  • 34 hienata

    6 4 Отговор

    До коментар #32 от "Дан":

    Така по бива,аз си помислих за Волво 2,4т бензин, но нютоните и разхода са съвсем други.
    Относно Жигулата, за пръв път като се качих и за една бройка щях да се пребия, това чудо няма серво на спирачките и волана. По това време бях "гъзар" с Лада 1500.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Линейката

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Алфа Ромео":

    Ооооо появи се специалиста. Защо бе човек?
  • 37 незнайко

    3 0 Отговор
    Табло от Лада 2103 щеше да е по добро. Двойните Вебер карбуратори без друга намеса едва ли ще помогнат много !!! Ако е "дялана" главата и разпределителния вал "заострен" е възможна промяна на тягата !!! Малко и работа с делкото не е излишна !!! В ОБЩИ ЛИТИИ ОТДАВНА СМЕ МИНАЛИ ПО ТОЗИ "НАЧАЛЕН" ПЪТ !!!
  • 38 Хайл

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Бай Ганьо":

    Прав си,при мен дойде един такъв тарикат за колата ми и се изцепи,че опела бил по евтин и хубав...и му казах че затварям капака и ако има време да си изкара главата от там че си тръгва без глава...и за това съм сложил по-висока цена че ми писна от разбирачи
  • 39 Хайл

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "hienata":

    Волво,Ланчия/Фиат/Алфа са с 5 цилиндъра
  • 40 Данчо Килифету

    0 0 Отговор
    Колата още продава ли се или вече не се. Търся си същата даже може да дадем бакшиш.