30 Юли, 2019 11:39 6 908 4

Работа мечта: Търси се ловец на суперкари

  • оае-
  • суперкари-
  • работа
Работа мечта: Търси се ловец на суперкари - 1

Британската компания HushHush пусна една, изключително примамлива за автомобилните любители, работа. Вакантното място е за... Ловец на суперкари в Обединените арабски емирства.

Неведнъж сме ви разказвали, че изоставените суперкари в ОАЕ не са рядкост. И тук не става въпрос само за ударени или повредени автомобили, а за такива в добро техническо и визуално състояние.

Често такива коли се изоставят от банкрутирали милионери, напускащи страната. Това може да ви се струва странно, но в ОАЕ банкрут и неплатени данъци към държавата се считат за углавно престъпление.

Ловецът на суперкари има за задача да издирва такива супер автомобили, като той трябва да ги намира преди властите. След това той трябва да ги изкупи на безценица от собственика им и да ги закара до склад на HushHush.

Там колите се сервизират, привеждат се в изряден търговски вид и се препродават. Кандидатът за работата мечта за всеки автомобилен фен трябва да има навършени 21 години, да има шофьорска книжка и да разбира от скъпи автомобили.

Предлаганата от HushHush заплата за вакантната длъжност е 30 000 британски паунда на година, плюс процент от препродажбата на всеки от издирените суперкари. Престоят в Дубай също е за сметка на компанията.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госта

    28 0 Отговор
    Работа мечта,но за човек разбирач,тва е тегава работа!

    Коментиран от #3

  • 2 Да се знае

    19 0 Отговор
    "И най-добрата работа е по-гадна от най-смотания банкет"
  • 3 Домакин

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Госта":

    Ако ти харесва няма как да ти е теГаво;)
  • 4 ЕКСПЕРТА

    2 0 Отговор
    ДА ИМ ИМАМ ПРОБЛЕМА.