Last news in Fakti

20 Септември, 2019 12:32 24 311 27

Най-много луксозни коли в света се продават в... Украйна

  • луксозни автомобили-
  • продажби-
  • украйна
Най-много луксозни коли в света се продават в... Украйна - 1

Това е твърдение на Auto-Consulting, според които през лятото на тази година най-много свръхскъпи автомобили са продадени в Украйна. Рекордьор е Mercedes-Benz S600 Guard. За бронирания автомобил са платени 800 000 долара.

Най-много луксозни коли в света се продават в... Украйна

През летните месеци юли и август в Украйна са продадени още няколко седана Rolls-Royce Phantom и девет всъдехода Cullinan, като сделките са били в диапазона $570-670 хиляди. В Украйна през лятото са се появили и екземпляри от новото Bentley Bentayga, кабриолети Continental GT, както и един Aston Martin DB11.

Най-много луксозни коли в света се продават в... Украйна

Най-масовата премиум кола Украйна през летните месеци е всъдеходът на Lamborghini, носещ обозначението Urus. Range Rover, Porsche Cayenne и 911 се смятат едва ли не за конфекция. В същото време, според статистиката за продажба на масови нови автомобили, Украйна бележи съвсем малък ръст, спрямо летните месеци на 2018-а.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    32 75 Отговор
    Така е, но ако вярваме на лютата антиукраинска пропаганда, която се води от руското медийно простраество, в Украйна е само студ, глад, вълци, а самите украинци последния туй, дояждат вместо макарони и то без сол, щото нямали били пари да си я купят.

    Коментиран от #2, #7, #10, #20, #25

  • 2 педерусия

    34 37 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Чакай ,че се обърках.То всъщност не е ли реалността в Русия.. хахаха

    Коментиран от #4

  • 3 Мартин

    24 36 Отговор
    Нормално, това са колите на продажните украйнци, които са били купени от русия за да гарантира тяхното съдействие.
  • 4 Мартин

    28 50 Отговор

    До коментар #2 от "педерусия":

    В русия се яде и много бой, там няма гладни. Те младите им бягат с двойни темпове на нашите, скоро ще останат само путин и роднините му, заобиколени от стари ядрени бомби.
  • 5 всички мразят руските говеда

    13 38 Отговор
    На тоя свят имало и балъци които да карат Rolls Royce вместо да си купят репликата Aurus Senat ха ха ха

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Boxer 3.0

    57 3 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Кво да си купят тамошните приватизатори? Позната схема... Заводите на кайма, за жълти стотинки... Мечтата на демократизаторите...
  • 8 Що така бе миме

    26 3 Отговор
    И защо според автора Porsche Cayenne не трябва да го считам за конфекция след като e масово производство и цената му е почти колкото на VW Touareg ? cayenne - 155 000 лв VW toureg 137 000 лв
  • 9 Бачо Киро

    42 3 Отговор
    Май забравихте 90 у нас...
  • 10 гост

    52 2 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Прав си брато, стандарта в Украйна е много висок, големи заплати, тези коли се купуват от средната класа, компютърджии, лекари, адвокати, счетоводители, инженери и пр. на изплащане и всичките тези хора спокойно си правят месечните вноски за Бентлита, огромни къщи, яхти и даже им остават много пари за спестявания. Точно като в БГ.

    Коментиран от #16, #17

  • 11 до Борислав Попов

    12 4 Отговор
    Как ще е времето днес?
  • 12 Атаман

    17 4 Отговор
    Много специалисти в тая Бългрия, всичко знаят. Ние с колегите ( преди бяхме бандити, а сега бойни командири) собственици и управители на блокпостове(КПП-та) добре захлебваме от сновящите насам натам търговци, маршрутки и всякакви други тарикати които искат да прескочат километричната опашка. Даже след като се отчетем на по големите крадци в Киев пак ни остават парички за една S klasa, не спестяваме защото не знаеш кога ще ни отстреля конкуренцията.
  • 13 ссср

    35 2 Отговор
    Нормално има какво още да се краде , разграбването на усрайна тече с пълна сила . Същото беше и в булгаристан в средата на 90-те години. Докато има още заводи и предприятия който да разграбят и разрушат ще е така .
  • 14 чукча

    23 6 Отговор
    Най-много луксозни коли в света се продават в... Украйна
    .... значи братушките требва да ни нападнт и нас, та да си обновим авто парка
  • 15 Дедо

    16 6 Отговор
    То и в България хората си позволяват , но за да жовееш нормално трябва или да си учил и да имаш акъл или да поработиш в чужбина. И като гледам образователната система - доста хора предпочитат чужбина и много ме боли да гледам народа ни разединен и пръснат по света щ!
  • 16 Borislav Popov

    13 8 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Никъде не съм казвал, че стандарта на живот в Укрйна бил висок и бла, бла, но не е и толкова нисък и няма баш такава беднотия, както се опитват да ни представят руските медии. Просто живота в Украйна, почти по нищо не се отличава от този в Русия ! Имат си и те богаташи, имат си и те нещо като среден клас, имат си и сиромаси, тоест, хора, които едвам връзват двата края и живеят от заплата до заплата, но от глад никой не умира, както ни разправя руската пропагандна машина ! Гаранция ти давам, че ако ти завържат очите и те прекарат по някакъв начин през границата от Русия в Украйна, или пък на обратното, по нищо няма да разбереш, че си преминал от една държава в друга, по нищоооо, освен може би по езика на който говорят хората.

    Коментиран от #18, #21, #26

  • 17 Крали Марко

    19 5 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Всъщност тези автомобили с закупени от украинците, които са били на гурбет на нашето черноморие.
  • 18 Баш майстора

    7 15 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Не е вярно това за границата - от едната страна Ламбо, Порше и АМГ, а от другата само Лада и Москвич. От едната страна демокрация, песни и веселие, а от другата диктатура, бой и глад. Добре, че говорят различни езици, та да научат английски, за да може да комуникират по между си като цивилизовани хора. Както виждаш, малко си изостанал с опорните точки и е време е да ходиш пак на Козяк, че нищо ти се е омазала дискетата и трябва да те ъпгрейднат.

    Коментиран от #22, #24

  • 19 селянин 1

    19 2 Отговор
    Хибридна държава,дека само смучат и плачат..ама Е.С.и щатите се осъзнаха,за тази каца без дъно..първо им казаха от руссия,че крадът газ от газопровдите за европа,и зимата се греят за техна сметка.,но ще секне и тва кранче..ама ще страдат,тия дека не са по етажите.
  • 20 Те усраните

    17 6 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    ако бяха добре няма да идват са слугуват на морето за жълти стотинки, нали?
  • 21 Mr. Worldwide

    11 3 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Пич, ако си говорил с украинци ще разбереш, че положението в Украйна е много по-лошо от положението в БГ и Русия :). Казвам го като човек, който в престижен университет и си общува с украинци (заможни, разбира се...) и те самите го признават, че положението е много по-отчайващо от това, което е в 'бедните' страни на ЕС. Не случайно бягат на морето за жълти стотинки, както момчето отгоре спомена. Ако не вярваш, отиди и виж колко украинци са се преселили в Полша само за последните години, пък после си направи равносметка и за другите държави.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 В БГто СА повече

    3 0 Отговор
    не за друго ми щото много измамници и комунистически фамилии има забогатяли на гърба на народа

    Коментиран от #27

  • 24 qwerty

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Баш майстора":

    Майсторе, можеш ли да ме светнеш какво се промъква зад Урус-а на 2-ра снимка?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Сибирь

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Верно ли , бе експертино?! Смешко , разликата между украйна и Русия е огромна! Още през 2002 г. в Русия имаше над 4 000 000 уктраинци гастърбайтери в Русия. И повечето от западна украйна! Влизаш в украйна - мизерия - гарите им разбити ,както в България , влизаш в Русия - всичко свети , боядисано .Отделно Източна Украйна работеше за Русия и с преферинциални ценина горива и други суровини. След 2014 г - масова безработица и освен тия 4 000 000 гастърбайтери в Русия, още толкова в Полша! Там богатеят само мафиоти и тия ,добрали се до държавна служба и крадящи и с задникът си! Отделно мафиотите! Питай ги какво стана с горите в Карпатите ! Как станаха на маси и столове в Икеа. Над вековни дъбове!
  • 27 Никси

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "В БГто СА повече":

    нещо като Иванчо Костов и компания Бъдеще за България с Юго ембаргото и Кредитните Мильонери от БалканБанк , и после умишлена скалъпена Хипер Инфлация , пак от Същата Компания , с Мутрейшън Холдинг и сие !!!.