3 Април, 2020 11:16 2 003 2

Първата антивирусна кола

  • коронавирус-
  • автомобили-
  • дизайн
Първата антивирусна кола - 1

Известен автомобилен дизайнер разработи специална антивирусна кола. Това не е нищо повече от злободневна фантазия, която едва ли някой желае да се появи в реалността, но въпреки всичко превозното средство изглежда интересно. Ето по-конкретно за какво иде реч.

На страницата си във Facebook, руският дизайнер Владимир Ярцев, който работи в Белгия, публикува скица на автомобил, която отговаря на реалностите на новото време. Работното заглавие на проекта е PostkoronaviRUSomobil.

В описанието на изображението авторът посочва, че превозното средство ще бъде автономно, единично, компактно и ще има и отделен багажник. В отговор на коментари от последователи на дизайнера в социалните мрежи, Ярцев се съгласи, че такова превозно средство трябва да има и зона за измиване на ръцете и лицето.

Обърнете внимание, че през 80-те години Владимир Ярцев е бил дизайнер на АвтоВАЗ и е автор на екстериора на ВАЗ-2110, но в началото на 90-те напуска Русия и сега живее в Белгия, работейки с много европейски дизайнерски студия.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PRIPIAT

    4 0 Отговор
    Kакто и да го сглобявам все Калашник излиза..
  • 2 гост

    2 0 Отговор
    Ми що така тоя дизайнер не е останал да си прави Лади в Раша , ами отишъл в гадната загниваща Белгия да се мъчи горкия , хахаххаха !!!