Last news in Fakti

30 Януари, 2021 13:05 24 006 40

Автомобил за кражба на бензин: вижте как е устроен (ВИДЕО)

  • автомобил-
  • кражба-
  • бензин

Всъщност - нищо изискано, само големи пластмасови бидони, помпа и три чифта сръчни ръце

Автомобил за кражба на бензин: вижте как е устроен (ВИДЕО) - 1

В Москва бяха задържаха трима крадци на гориво, които източвали бензин от автомобили за споделено шофиране. Сигналът е подаден от частно лице, което случайно видяло крадците. Гражданинът дава на полицията подробна информация, както за модела и регистрационния номер на колата, така и за външността на тримата престъпници.

Недалеч от мястото, посочено от очевидеца, полицейските служители откриват автомобил, който напълно отговаря на описанието, а вътре в него - трима младежи на възраст от 21 до 24 години, съобщава сайтът на МВР. Оказа се, че двама от тях са с множество висящи дела.

В колата има помпа и пет 50-литрови пластмасови бидона, два от които пълни с гориво. Щетите от кражбата на бензин от каршеринг колите се изчислява на 500 евро, но сега се установяват други факти за незаконната дейност на бандата. Срещу заподозрените е образувано наказателно дело за кражба.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 30 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    27 13 Отговор
    руска мафия

    Коментиран от #30

  • 2 Пенсионера

    63 3 Отговор
    Миналата година си вдигнах чистачите на колата, та като вали сняг, да не замръзнат за стъклото.
    ОТКРАДНАХА ГИ.

    Коментиран от #15, #39

  • 3 Руска

    48 29 Отговор
    ценностна система и начин на живот. Нищо учудващо.

    Коментиран от #5, #6, #8

  • 4 Пламен

    40 1 Отговор
    Помпата е лидълска! Видях я
  • 5 ежко

    65 14 Отговор

    До коментар #3 от "Руска":

    Щото нашата ценостна система е по-добра?!?

    Коментиран от #34

  • 6 ФАКТ

    65 14 Отговор

    До коментар #3 от "Руска":

    А във ФАЩ ти опират пистолет на главата, за да ти приберат телефона, и ако стане грешка....МЯУ.🤣
  • 7 !!!?

    49 32 Отговор
    В Москва крадат бензин...тези още живеят по тошово и луканово време !!!?

    Коментиран от #21

  • 8 Ром ама кубински

    72 14 Отговор

    До коментар #3 от "Руска":

    Не знам руска ли е или интернационална?На мой приятел му бяха срязали маркуча от резервоара на микробуса за да точат гориво и то не къде а в Сащ.При положение ,че живеехме в сравнително нормална зона на града(по скалата от 1-6 бих я оценил на 4),ако лично не бях го видял нямаше и да повярвам.Май мизерници има по цял свят.

    Коментиран от #9

  • 9 Бай Ганьо

    71 16 Отговор

    До коментар #8 от "Ром ама кубински":

    В Италия ти крадат колата заради джантите.Крадат, свалят гумите с джантите, и ти оставят колата, да си я прибереш.КЕФ.🤣Крадат и горивото.🤣И нека се знае:ВИНОВНИ са Путин и КОМУНИСТИТЕ...хахахаха🤣🤣🤣

    Коментиран от #25

  • 10 Хемус

    37 10 Отговор
    Е нали бензина в Русия бил копеики
  • 11 ХХХХ

    17 10 Отговор
    Много ми е интересно как точно вадят горивото от резервоара.
    С тия клапани на гърловината по евро стндарти.
    Ако е отдолу със шилото ясно

    Коментиран от #12

  • 12 YYY

    26 9 Отговор

    До коментар #11 от "ХХХХ":

    Както наливаш бензин, така и го точиш през клапана!
    Явно още не си зареждал!

    Коментиран от #14

  • 13 Ужас

    17 19 Отговор
    Тез още си живеят в средновековието,а дали си крадат чистачките?
  • 14 ХХХХ

    6 27 Отговор

    До коментар #12 от "YYY":

    Пробвай пък тогава пиши.
    Клапана се натиска с пистолета, като зареждаш. И да сложиш само накраник пак не можиш да прекараш маркуч

    Коментиран от #20, #27

  • 15 Реалист

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "Пенсионера":

    Що ги дигаш:) за показ ли?

    Коментиран от #35

  • 16 Иван Матев

    9 6 Отговор
    Наистина от тези по съвременните коли не може да се източва бензин,как ли го правят...?!
    Виж от руските Лади Москвич и други става лесно!!
    Аз така си точех от Самарата бензин за Щилката!!!
  • 17 оня с коня

    36 35 Отговор
    Въпросът е ЗАЩО СЕ КРАДЕ Гориво в Матушка Рус,след като е Чувствително ПО-ЕВТИНО отколкото в България?Ами защото Фактът че ТАМ Заплатите са 2,5 ПЪТИ по-ниски от Българските си казва Думата.Неслучайно и Путин се разпореди да се преминава Масово от Бензин на Газ НЕ защото е по-екологично,а защото Бензинът и Нафтата на Междунар. Пазари струват доста по-скъпо от Газта,а Руската Хазна има Хронична нужда от Пари.А който твърди че в Русия живота бил "Пей сърце" и всичко било много по-евтино от България,нека първо си намери Кой да му вярва!

    Коментиран от #22, #32

  • 18 Софиянеца лешпрома

    23 0 Отговор
    И ние така претачаме на шефа камоните като се прави на играч и не плаща все пари няма бягайте далеч от бг превозвачи всички са яки мушеници за това постоянно търсят хора
  • 19 Пловдив

    14 1 Отговор
    От стария Москвич - онзи, на който капачката за бензин е зад конзолата на задния номер - човек можеше да източи целия резервоар само с един маркуч и съд, където да се излее бензина.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    8 9 Отговор

    До коментар #7 от "!!!?":

    ДА БЕ ДА , КРАДЪТ НА БАБАТИ КИЛОТИТЕ ,СМЕЯТ ЛИ , А ПОСЛЕ БЕЛЕНЕ ЛОВЕЧ,И ТАК ДАЛЬШЕ , СЕГА НАПРАВО ГРЕБЪТ ОТ НАРОДА , А НА НЕГО САМО ТРОХИ ПРЕД ИЗБОРНО , И ПОСЛЕ ПАК ЩО СИ ЗНАЯ СИ ГО ПРАВЯТ , А ЗА МОСКВА ТИ НЕ ИМ БЕРИ ГРИЖА , ВИЖ ХИЕНИТЕ ТУКА КАКВО ВЪРШАТ, ГОТОВАНЦИ С ГОТОВАНЦИ
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 минувач

    15 2 Отговор
    Крадът бензин добре-навсякъде се краде.Нещо друго ме впечатли:
    - "С по няколко висяще дела" такъв термин съществува само в България и Русия.
  • 24 Лукашенковец

    6 1 Отговор
    СЛАВЧЕВ ЗАЩО МИ ТРИЕШ КОМЕНТАРА , ТИ ЛИ СЕ ПРАВИШ НА ОНЯ С МАГАРИЩАТА И СЕ ПРЕПИРАШ ТВОЙТО ДА Е БЕЗ ДА ЗНАЕШ РЕАЛНАТА ПРЕСТАВА , ИСКАХ ДА ГО УБЕДЯ ЧЕ ТОЯ НЕ Е ПРАВ В СЛУЧАЯ , ЩОТО АЗ СЪМ НАВЪТРЕ С НЕЩАТА В РУСИЯ И ЗНАМ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ , АКО СЕГА МИ ИЗТРИЕШ КОМЕНТАРА , ВЕЧЕ ЩЕ ЗНАМ КОЙ КОН ДЪРПА КАРУЦАТА .
  • 25 ели

    25 1 Отговор

    До коментар #9 от "Бай Ганьо":

    В Италия не само обират колата- още по- магистралата или влизането в града те проследяват - крадат цялата .Първият път ( беше лек автомобил българска регистрация) Милано ме счупиха прозореца и взеха всичко без значение вътре къкво има всичко вземат. Вторият път пак в Милано влязох в Лидл за 20-25 минути и ми откраднаха кемпера КNAUS мястото където беше кемпера оживено срещу Лидл като излязох го няма излязох на пътя и видях полицейска кола и им обясних че кемпера ми го няма на мястото има счупени стъкла .Те ми казаха да се кача в колата им ( не знаех те отивали там) вземаха мен и съпругата когато пристигнахмe на мястото имаше още две полицейски коли - кемпера с отворени врати начупени прозорци работещ двигател.Когато погледнах вътре всичко начупено, разбито и голо не останало нищо !! .-Трагедия .Само случайно един чаршаф .В чужда страна на централно място към 11.20-11.45 часа посред бял ден нещо подобно.? ( ако някой не вярва бих му изпратил двата протокола в връзка с кражбите) на никой не бих пожелал подобно нещо. В Полицията ми казаха,че ще ми се обадят след като "хванат" крадците и така не се обадиха .Случаят беше в 2016 година месец октомври.( когато говорих с италианците ми казаха,че това е работа на румънските цигани).Бъдете внимателни има и с българска регистрация срещал съм и такива не знаят български а са румънци.(защото на едiн паркинг ги питах на български не можеха да ми отговорят -говореха на румънски език)

    Коментиран от #38

  • 26 бг ценности

    12 12 Отговор
    Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза:

    "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”
    Фостър Дълес 1956
  • 27 Само акъли тук

    14 1 Отговор

    До коментар #14 от "ХХХХ":

    Аджамия, карай си колелото и не пиши в теми за коли.Клапана се отваря със всякви подръчни матеряли, един от тях е тънка клечка от клон и пъхаш маркуча или с фуния.За това фунията в тънката част е конус за да ти отвори клапана като закъсаш да си сипиш гориво.
  • 28 ГоЩо

    5 7 Отговор
    СмЕтай колко са зле там,щом бензин гепят пффффф......страшна далавера ахахахахахха

    Коментиран от #29

  • 29 Criminal

    5 3 Отговор

    До коментар #28 от "ГоЩо":

    Ем изкарали са 500е за деня......ти колко изкарваш по 25е.........
  • 30 Йонко - понко

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "РАДИО ЕЛТО":

    Истински ,,мафиоти" !
  • 31 Г. Томов

    10 3 Отговор
    Бях в Москва преди година и два месеца. Учудих се като видях че хората се качват във влакчето на метрото и си държат шапките. Обясниха ми че често се крадът скъпи ушанки по време на качване от бандити дето само това работят.
  • 32 Абдал

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "оня с коня":

    Колкото стоката е по скъпа , толко е повече отчисленията данък. Защо му е на Путин евтина газ
  • 33 Дъч Шулц

    5 0 Отговор
    Ние Това Го измислихме Още 91-ва година И никой не Не хвана Даже и в Румъния бръмча хме С бус За един стек Боро Можеше да изнесеш И партийния секретар на Румъния
  • 34 Ама

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "ежко":

    На никой не я предлагаме
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 1944

    3 2 Отговор
    аве нали горивото в кочината беше най ефтиното
  • 37 Зайко Байко многознайко

    4 0 Отговор
    Кражба яка и навсякъде по целия свят. Вчера говорих с приятел който живее в Дес Плейнс на североиэток от Чикаго средна класа та той каэа че там имало поголовна кражба на каталиэатори! 🙄 Никой никъде не е эастрахован! Эатова патлака в джоба и стрелба на месо!!!
  • 38 Евро реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "ели":

    Затова Италия се минава транзит. Два пъти сме се прибирали от Франция с кола. Спим в проверен мотел преди границата, в Италия спираме само за тоалетна на бензиностанция, но винаги един е в колата.
  • 39 Тираджия

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пенсионера":

    Ами да връщат се добрите стари времена!
  • 40 Това

    1 0 Отговор
    е вероятно да са българи, които са работили в Коми .. така се крадеше по времето на бай Тошо