Last news in Fakti

17 Март, 2021 16:55 5 835 14

Toyota показа как ще изглежда следващото Aygo

  • toyota-
  • aygo-
  • prologue-
  • concept

Toyota Aygo X Prologue Concept е малък крооувър, представящ бъдещето на модела

Toyota показа как ще изглежда следващото Aygo - 1
Снимки: Toyota

Преди седмица ви показахме малък тийзър, който от японската компания пуснаха в интернет пространството, разкриващ част от формите на нов модел. Ето, че днес видяхме и повече снимки, както и малко повече информация за модела Aygo X Prologue, който все още е в концептуален вариант.

Новото Aygo вече няма да има връзка с Франция и оставя зад себе си идентичните модели на Peugeot и Citroen. Компактният модел запазва размерите си, но пък вече е по-висок и показва малко повече мускули. Големите джанти и широките калници придават доста по-различен вид на Aygo, който вече ще бъде насочен в сегмента на кросоувърите.В предницата виждаме фарове, които са свързани с LED лента, като впечатление прави един единствен отвор за въздух в долната част на бронята. Макар дизайнът да е леко по-различен от този който сме свикнали да виждаме от Toyota, все пак можем да доловим някакви прилики, които при серийния модел, вярваме ще бъдат още повече.

В задницата отново виждаме свързване на двата стопа, както и интересно задно стъкло, което всъщност играе ролята на капак на багажника. Не е изненада, че липсват накрайници на ауспуси, но пък се радваме да видим и че няма фалшиви такива в долната част на задната броня.

Засега не се споменава нищо за интериора или задвижването на новото Aygo, но е сигурно че ще видим електрическа версия в продажба. Интересни екстри, които най-вероятно няма да видим при серийния модел са вградени екшън камери в огледалата за странично виждане и вградена в задния дифузьор стойка за колела. Пълното представяне на Aygo ще видим към края на тази година, а моделът ще влезе в продажба от началото на следващата.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    16 5 Отговор
    напомня ми за ония господа във фитнесите дето са с леви наклонности - отгоре назобени и нацепени а крака на Фики
  • 2 ПСР

    17 24 Отговор
    Изглежда свръх-грозно.
  • 3 пилот на Ферари

    8 6 Отговор
    Да бе - директно прилича на Пежо 207 с големи гуми.

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Достойна присъда

    7 1 Отговор
    Покажете добре колата на Ботокса,че като го возят с нея да не се прави на луд, че не знае на какво се е качил!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 GTE

    28 6 Отговор
    SUPEEEER !! В Ганюленд обаче, за самочувствие пред панелката е добре да се паркираме с нещо на над 200 000 км премиум, над 160 коня, с издухани дюзи и затапен ЕГР, избушен ДПФ, което дими и често ходи за престой в сервиза. Някога е било премиум за 50 000 евро, но сега търсиме изгодно да го подържаме, като някоя кия, която нова е струвала 16 000 лв . Само че дори кията без ходене до сервиза навърта по 800 000 км от откат. Така или иначе айгото го броиме за джендърята на европа, а ние сме по мачовските машини. Нали и кифлите карат огромни джипове, няма да им се даваме и на тях.

    Коментиран от #8, #14

  • 7 д р Гълъбова

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "пилот на Ферари":

    Ти имаш ли очи?
  • 8 хо хо хо

    6 12 Отговор

    До коментар #6 от "GTE":

    Бе ти си психично болен къде сравняваш премиум ако ще една 7-ца е38 с големият си салон багажник отстояние за краката височина системи за активна и пасивна безопасност екстри и тн с тая сапунерка.Че те ако те ударят в тва си умрел нищо че е ново за другото не говорим дори.

    Коментиран от #9, #10, #11

  • 9 Играч

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "хо хо хо":

    Тая сапунерка я отразявам само ако е с двигател на пистов мотор, тогава ще е шоу.Като картинг ще бъде.А преди време до Ловешкото село Казачево се удариха челно Ярис и Мерцедес 124.На място почина водача на Мерца.Не знам подробности и изобщо не съм фен на Тойота ,освен 2-3 модела ,но това са фактите.
  • 10 номад

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "хо хо хо":

    какво е това е38

    Коментиран от #13

  • 11 GTE

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "хо хо хо":

    Съвсем скоро динозаври, като е38 няма да ги има за ежедневна употреба, а само като ретро в някой гараж за 2-3 пъти в годината. Концепциите се сменят, рязко. Съвременният свят става различен. Или гио виждаме или сме слепци и викаме, че онези които го виждат са психично болни :)
  • 12 Гост

    3 1 Отговор
    Малии, не ми се мисли какво ще стане с този пластмасарски пъзел ако удариш врабче - не можеш го наместиш и трябва да го хвърляш. Минаха времената, когато можеше да си правиш елементарна поддръжка на автомобила, да го надграждаш и променяш. Да си отгледаш автомобил и да му се кефиш 15-20 години.. Разбира се, автомобилните ентусиасти са вече с таблет в ръка и всички са във възторг от новото айго, дето прилича на сутиен. Караш 5 години и на боклука. Взимаш фейслифта да ти стане едно такова разнообразно и тузарско.
  • 13 бнв

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "номад":

    е38 е едно без пиксели на таблото ,километрите се виждат само нощем , седалката е на мекица , външната темп лятото показва -39 , чека той така си свети , като отвориш капака хидравликата тече та знае ли се абе лесно се разпизнава не е като кола на 1 год
  • 14 Кирчо

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "GTE":

    Абе ти си страшен комик, Киа навъртала по 800000 км без проблеми викаш.. хахахха. Ми то от всяка една марка има екземпляр минал без проблеми стотици хиляди! Ти какво мислиш, че в оторизирания сервиз на Киа по цял ден пият кафе и играят карти. Колко сте болни да си вярвате на глупостите!!!