20 Май, 2021 13:05 8 326 4

Три скъпи коли претърпяха инцидент, в който водачите не бяха замесени

  • скъпи коли-
  • катастрофа-
  • инцидент
Три скъпи коли претърпяха инцидент, в който водачите не бяха замесени - 1

Този инцидент се случва някъде в САЩ, като вследствие на него бяха сериозно повредени чисто нов кабриолет Jaguar F-Type, Nissan GT-R и наточен пикап Chevrolet Silverado.

Интересното е, че никой не е карал автомобилите, които участват в инцидента. Факт е, че японски спортен автомобил и пикапа са паркирани на пътя, докато Jaguar-ът е свалян на асфалта от транспортиращ го камион.

Не е напълно ясно какво точно се е случило. Или спортният F-Type е бил лошо фиксиран в ремаркето, или самото ремарке е дефектирало. Резултатът е, че британският кабриолет пада от транспортьора.

След "приземяването" се удря в белия Chevrolet, а силата на удара изпраща пикапа в Nissan-а зад него. Малко неясно видео на инцидента бе публикувано в Instagram. Вижте го.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    6 8 Отговор
    ако беше дъстъра щеше да мине върху тях направо
  • 2 Сър Алтън Джон

    9 1 Отговор
    Местим
  • 3 един от многото

    16 2 Отговор
    Щом се е случило в САЩ е напълно нормално , ако беше някъде другаде щеше да е за чудене.

    Коментиран от #4

  • 4 Като четеш тази медия

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "един от многото":

    Това е естественото нещо което си мислиш! Нарочно подбират точно такива новини, даже и в раздел автомобили. За тях това е най-важната автомобилна новина днес, въпреки че преди няколко часа беше представен електрическия f150 който се оказа почти на същата цена като бензиновия, само че е с най-голямата мощност и най-големия въртящ момент които от ford са произвеждали някога.

    Иначе днес писаха статия за концепт на Volkswagen който бил много бърз и олекотен и ускорявал за 5,3 секунди. В сравнение с него, пикапът f150 тежи 2,3 тона - само 300 кг повече и 100 килограма повече от серийния автомобил, но за сметка на това ускорява за 4,4 секунди.

    Обаче такива новини са ерес тук! Забранено е да се пише за тях! Тук трябва да се създават внушения колко са калпави електрическите автомобили и колко са тъпи американците! За електрически автомобил се пише, само ако се е запалил или е платена публикация като на Volkswagen.