Last news in Fakti

21 Май, 2021 15:53 2 969 9

Lamborghini ще се пробва за нов рекорд на Нюрбургринг (ВИДЕО)

  • lamborghini-
  • huracan-
  • sto

Huracan STO ще се опита да постави по-добре време на германската писта

Lamborghini ще се пробва за нов рекорд на Нюрбургринг (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Lamborghini Huracan STO е най-наточената модификация на спортния автомобил, като на практика представлява легална за пътищата версия на състезателния Huracan Super Trofeo. Освен доста различен вид, STO е доста по-леко и по-бързо, въпреки че разполага със стандартен двигател отHuracan EVO.

Теглото от 1339 килограма в комбинация с 5.2-литровия V10 мотор осигуряват ускорение от 0 до 100км/ч за точно 3 секунди, но не това е упражнението, което от Lamborghini целят с този автомобил.Подобрената аеродинамика и активното регулируемо крило ще са от голямо значение на пистата, именно където този Huracan трябва да се подвизава най-много.

Lamborghini ще се пробва за нов рекорд на Нюрбургринг (ВИДЕО)
Снимка: YouTube

Фотографи заснеха два тестови автомобила на италианската компания, които по всичко личи, че правят приготовления за нещо голямо. Според различни източници, инженери от марката правят фини настройки на окачването, преди да се пробват да поставят нов рекорд на „ринга“. Ако това се окаже вярно, то STO трябва да победи времето от 6:52.01 минути, което Huracan Performante постави през 2016 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БатП

    7 0 Отговор
    Ще трябва да победи времето от 6.43 на AMG GT Black Series, от 2016 вече няколко свалиха под времето на Performante.
  • 2 Немска мъка

    5 5 Отговор
    Няма нищо общо между Феручо Ламборгини и това жалко подобие на коли по добре да кръстят компанията ауди италия 🤣✌️🏳️‍🌈🇩🇪
  • 3 антрашпиц

    3 3 Отговор
    Аз ако ма пуснат на Нюрбургринг със моето рено дци ще го шашна тоз със ламбото.......със пушек.......
  • 4 Сега им е времето!

    4 11 Отговор
    Като излезе роудстъра на Тесла, няма да имат шансове. Ускорение до 60 мили в час за 1,1 секунди и над 400км/ч максимална скорост.

    Коментиран от #6

  • 5 миовени

    1 1 Отговор
    А, Дачия кога ще поставят нов рекорд за най-бърз сериен автомобил с новото Сандеро 1.0 TCe?
  • 6 Plameni

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Сега им е времето!":

    Другата седмица Tesla щяла да участва на 24 часовото състезание на Нюрбургринг, очаквало се да завърши след две седмици хахаха

    Коментиран от #7

  • 7 Пак ли старата опорка?

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Plameni":

    Чак се чудя как не спомена морето? И до там ще стигне по-бързо от тебе, даже ако спазвате ограниченията на скоростта. Обаче тогава Ламборджини няма да стигне преди тебе, защото ще трябва да спре да зарежда!

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 6A13TT

    1 1 Отговор
    Добре де, толкова ли са бедни тия от Ламборджини, че не могат да си наемат цялата писта само за тях, че трябва да се мешат с други хора?