Last news in Fakti

31 Май, 2021 12:32 6 750 0

КIA показа екстериора и интериора на новия Sportage

  • kia-
  • sportage-
  • ev6

SUV-то получава табло като на електрическия EV6

КIA показа екстериора и интериора на новия Sportage - 1
Снимки: KIA

KIA показа няколко кадъра, които разкриват част от интериора и екстериора на новото поколение Sportage, който трябва да бъде представен на 8 юни. Макар снимките да не разкриват много, то можем да видим част от предницата и тавана на SUV-то, таблото и част от задницата.

КIA показа екстериора и интериора на новия Sportage

Забелязваме, че цялостния дизайн доста напомня на този на KIA EV6, като формите са доста по-заоблени в сравнение с тези на електрическия модел. Виждаме нови фарове с издължен дизайн на дневните светлини, както и подобна нова конфигурация в задната част.

Интериора също е доста променен в сравнение с настоящото поколение, като най-голямо впечатление правят двата дисплея, подобни на MBUX системата при Mercedes. Също така виждаме и нов волан с новата емблема на марката, както и интересен дизайн на въздуховодите.

КIA показа екстериора и интериора на новия Sportage

Все още не се знае какво ще бъде задвижването на новия Sportage, но най-вероятно то ще предлага поне няколко избора от бенизнови и дизелови агрегати. Повече за това ще разберем след малко повече от седмица при официалната премиера на модела.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА