Last news in Fakti

29 Юли, 2021 12:22 2 481 10

Land Rover Defender стана още по-способен извън пътя

  • land rover-
  • defender-
  • bower

Bower доработи всъдехода за състезание през следващата година

Land Rover Defender стана още по-способен извън пътя - 1
Снимки: Land Rover

Тунинг фирмата Bower, която специализира с преработката на машини за офроуд се зае с последното поколение на Land Rover Defender. Двувратата версия на всъдехода получи редица промени, които да го подготвят за състезанието Bowler Defender Challenge през следващата година.

Land Rover Defender стана още по-способен извън пътя

За целта от компанията са използвали късата база на модела, оборудвана с 2.0-литров двигател, който генерира 296 конски сили. Там промени няма да има, но не можем да кажем същото и за окачването, което е преработено значително и се е сдобило с компоненти от FOX, както и с 2.5см по-висока стойка.

Land Rover Defender стана още по-способен извън пътя

Добавени са и панели, които да предпазват цялата долна част на всъдехода, а за целта са отрязани и част от вратите. Алуминиевата защита е с дебелина от 6мм, а в предната част е направена по специален начин, за да осигури поток на въздуха и място за допълнителни светлини.

Land Rover Defender стана още по-способен извън пътя

В интериора е поставена защитна клетка по спецификациите на FIA, както и противопожарна система и защита на електрическите компоненти. Скоростният лост е преместен за по-добър достъп, а състезателни седалки ще се грижат за това шофорът и пасажерът да стоят по местата си по калните трасета.

Land Rover Defender стана още по-способен извън пътя


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаргамел

    3 2 Отговор
    явно от фирмата ще го продават в комплект с верижен багер и репатрак

    Коментиран от #2

  • 2 1944

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гаргамел":

    статията не е за уаз или нива

    Коментиран от #4, #5

  • 3 САТЪРА НА ХАНА

    2 1 Отговор
    CHEVROLET COLORADO ZR2 E 40 000 ДОЛАРА ПО ЕВТИН И ПАК ГО МОЖЕ ВСИЧКО , JEEP GLADIATOR E С 20 000 ДОЛАРА ПО ЕВТИН
  • 4 САТЪРА НА ХАНА

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "1944":

    НИВА БРОНТО ИМА БЛОКИРОВКИ НА ПРЕДНИЯ И ЗАДНИЯ ДИФЕРЕНЦИАЛ КАТО JEEP WRANGLER RUBICON ..... АКО ИМАШЕ ПО-ГОЛЯМ ДВИГАТЕЛ , А НЕ 98 К.С , ЩЕШЕ ДА Е УБИЕЦ НА ГИГАНТИ

    Коментиран от #8, #10

  • 5 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "1944":

    Че какво му е на уаза?
  • 6 6A13TT

    3 2 Отговор
    Колкото и да му изчегъртвате салона, колкото и спортни седалки и прочие да слагате, с тия дисплейчета и джойстичета далеч няма да стигне.
  • 7 тарикату

    0 0 Отговор
    Тея паркетници ме молиха да отида да ги дърпам с джипу, ама им отказах оти я со паркетник не се занимавам вече. ти го дръпнеш за бронята, она се откине целата, мани.
  • 8 монтьор

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "САТЪРА НА ХАНА":

    По-голям двигател,ще трябва и друга скоростна кутия и други диференциали и още много неща.Стига с тая Нива за нищо не става!Кенеф на колела това е Нива.
  • 9 Буха ха

    2 0 Отговор
    Най способен е за монтьорите в сервиза, изучиха децата си в Швейцария и си купиха къщи на Халкидики от ремонти на тоя дрънгел
  • 10 1944

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "САТЪРА НА ХАНА":

    ако ако ако , ще ще ще...... убава работа , ама циг... пардон руска.