Last news in Fakti

18 Октомври, 2021 10:10 3 058 1

Mercedes отложи премиерата на новия SL

  • mercedes-benz-
  • mercedes-
  • sl-
  • кабрио

Кабриото ще дебютира на 28 октомври

Mercedes отложи премиерата на новия SL  - 1
Снимка:Insagram

Mercedes съобщи, че отлага премиерата на новото си кабрио SL с малко над седмица, след като по план то трябваше да бъде представено тази сряда – 20 октомври. Новата дата е 28 октомври, като към момента не са ясни точните причини, поради които идва забавянето.

Не е изключено от Mercedes да са решили да направят някои промени по дизайна в последния момент, докато други пък смятат, че отново кризата с полупроводниците е виновна и от марката не могат да се подсигурят с достатъчно екземпляри.

A post shared by CocheSpias (@cochespias)

Каквато и да е причината, то феновете на класическото кабрио ще трябва да изчакат още съвсем малко преди да видят неговата модерна интерпретация, макар по-рано този месец да видяхме част от дизайна в шпионски кадър.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    1 3 Отговор
    Тази "новина" не беше ли актуална преди десет дни? 🤔