Last news in Fakti

15 Декември, 2021 11:30 10 243 7

Какви коли карат пилотите от Формула 1 извън пистата?

  • формула 1-
  • пилоти-
  • лични автомобили-
  • макс верстапен-
  • луис хамилтън-
  • даниел рикардо

Макс Верстапен, Луис Хамилтън, Даниел Рикардо и останалите им колеги се наслаждават на суперавтомобили

Какви коли карат пилотите от Формула 1 извън пистата?  - 1

През изминалия уикенд се състоя последната надпревара за сезон 2021 от Формула 1 и макар финалът да породи много спорове и пренесе състезанието в съда, то титлата е отредена на Макс Верстапен, който завърши първи в надпреварата в Абу Даби. За това състезание се изписаха стотици редове, но днес ние ще се съсредоточим върху нещо друго, а именно с какви автомобили се придвижват пилотите от Формула 1 извън пистата.

Какви коли карат пилотите от Формула 1 извън пистата?

Започвайки със световния шампион Макс Верстапен, то той може да се похвали с няколко броя Aston Martin сред които DB10, DB11, DBX и хиперкарът Valkyrie. Останалите попълнения в гаража на Верстапен включват класическо Porsche 911, Renault R.S 01 и един от най-редките модели на Ferrari – Monza SP2.

Какви коли карат пилотите от Формула 1 извън пистата?

Луис Хамилтън също може да се похвали с приличен гараж включващ G63 AMG, GLC, а съвсем скоро се очаква британецът да се радва и на хиперкара AMG One. Изключвайки „служебните“ автомобили, Хамилтън се наслаждава още на Pagani Zonda 760 LH(Lewis Hamilton) и класическо Shelby 427 Cobra.

Какви коли карат пилотите от Формула 1 извън пистата?

Даниел Рикардо е третият от пилотите за който ще ви разкажем днес, а неговата колекция включва McLaren 675LT, Aston Martin Valkyrie, Aston Martin Vantage и хибридното Porsche 918 Spyder.

Какви коли карат пилотите от Формула 1 извън пистата?

Себастиан Фетел често е засичан със своето колело, но в гаража му могат да бъдат открити Ferrari LaFerrari, Ferrari Enzo, Aston Martin DBX и други модели от британската марка.

Карлос Сайнц до скоро се движеше с Golf Mk6, който получава като подарък от родителите си, но след бързото израстване в кариерата си, пилотът бе засичан с McLaren 720S, а съвсем скоро посети централата на Ferrari, където направи специален автомобил по свое желание.

Какви коли карат пилотите от Формула 1 извън пистата?


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    12 11 Отговор
    И аз карам едно фoрдче - пусна си климатичето, лека музика, яко си е. Не знам как е да караш спорна кола, но сигурно не спазват ограниченията :)

    Коментиран от #3

  • 2 Пунта Мара

    6 9 Отговор
    Тия на. Вместо да си вземе RAV 4 hibrid
  • 3 Друг фен...

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Фен":

    Пък аз пиля гуми с трабант C-дес и съм пръви на светофара!
  • 4 Гост

    14 0 Отговор
    Очаквах да карат ел тротинетки и моторизирани пазарски колички за да са прогресивни и еко, а те гърмящи и бучащи V12 с допълнителен електромотор за още 200 коня :-)
  • 5 beast

    15 0 Отговор
    Браво на Фетел , за колелото ...
  • 6 Jacques Yves Moineau

    22 2 Отговор
    От голф на макларън...е това е израстване 😀
  • 7 Стригани овце

    20 0 Отговор
    Като гледам, не са остригани 1ви номер и облечени с анцуг Addibas made in Bitaka като български професионалист!