8 Януари, 2022 10:30 13 412 20

Модифицирано BMW 5er е истинска офроуд машина (ВИДЕО)

  • bmw-
  • 5 series-
  • e60-
  • офроуд

Преработеното Е60 се справя добре извън пътя

Модифицирано BMW 5er е истинска офроуд машина (ВИДЕО) - 1

В гамата на BMW можем да намерим няколко високо проходими автомобила и въпреки, че те предлагат задвижване на четирите колела и различни режими на шофиране, то никой от тях не може да бъде наречен истински офроудър. Разбира се, марката никога не се е стремяла към това, за разлика от тези ентусиасти, които може да видите във видеото.

Модифицирано BMW 5er е истинска офроуд машина (ВИДЕО)

Техният проект е базиран на дизелово BMW 530 xDrive, което както можем да видим е преминало през достапромени. За съжаление не се споменава какви точно са те, но най-важната от тях изглежда са сменените мостове в предната и задната част, които поемат голяма част от натоварването и допринасят за офроуд способностите на седана.

Модифицирано BMW 5er е истинска офроуд машина (ВИДЕО)

Тръбна клетка по продължение на цялото купе също е част от модификациите по колата, а както виждаме дори и тя не е помогнала и някои панели на колата са изпитали близка среща с дърветата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дойчланд

    26 18 Отговор
    Преработено може и добре да се справя, ама стоковото превърта гуми и няма тръгване на 1см сняг.

    Коментиран от #19, #20

  • 2 Гого

    25 8 Отговор
    Кокошарник
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Hoqsan

    16 7 Отговор
    Добре бе, найстина ли толкова не могат тия бмв-та да вървят зимата? Карах 12 години мерц на задно, кога е бил с нови зимни гуми - никакви проблеми...

    Коментиран от #5, #18

  • 5 Ссс

    29 3 Отговор

    До коментар #4 от "Hoqsan":

    Аз карам от 7 години бмв е90 и никъде не съм имал проблеми зимата, като се има предвид, че живея на стръмна улица. Хубави зимни гуми и от значение е шофьора. Идиоти с калпави гуми които не знаят и как се кара на сняг и после не вървели.

    Коментиран от #7

  • 6 Сссс

    21 1 Отговор
    Вчера закъсахме с Шкода в едно поле на път за риба.Дойде едно Субаро ,не видях точно кой модел ,но мина през калната нива като през асфалт и ни издърпа.Направо ми падна шапката като го видях как гази без проблем.

    Коментиран от #10

  • 7 Няма обида

    18 7 Отговор

    До коментар #5 от "Ссс":

    Без да обиждам някого или да предизвиквам безкрайни спорове изказвам личното си мнение. От всички класики БМВ има най лошо поведение на заснежени и заледени участъци У НАС. Доста класики съм карал на всякакви условия. Включително и ВАЗ-овете комплектовани със зимни гуми са по добри на сняг. БМВ са отлични автомобили но за подържани пътища каквито у нас няма - включително и магистралите. Виж в Европа си е кола в челните класации. Не може да се отрече !
  • 8 въпрос

    5 14 Отговор
    кой идиот реши че Е60 вече се казва 5er ???

    Коментиран от #15

  • 9 до всички мразещи бмв

    14 5 Отговор
    зимата бмв-та нямат проблеми само и единствено когато колата има гуми и водача има акъл в противен случай бяма да се движи… задното предаване не е за аматьори нищо че такива си купуват коли със задно за да актуални на селския мегда
  • 10 пояснявам

    10 11 Отговор

    До коментар #6 от "Сссс":

    ако вашата шкода беше 4х4 и вие щяхте да се движите така … има ли 4х4 един автомобил то марката вече не влияе на проходимостта !!! казвам го от личен опит сменил 4 различни марки коли 4х4

    Коментиран от #12

  • 11 4737

    7 11 Отговор
    Аз имах 4 години е 39 тдс ръчка. Живях бавария и долна австрия. Сняг бол. Гуми регенерати немски по 33 евро парчето. Карах ги зиме и лете. Проблем 0. Колко пъти до България идвах не мога да ви кажа. Проблем 0
  • 12 Общ знаменател

    16 0 Отговор

    До коментар #10 от "пояснявам":

    Няма как да е така, както го твърдиш. Марките и моделите ги оставям настрана. Всяка има своите добри и лоши модели 4Х4. Не съм съгласен, че може да се сложи знак на равенство между дълга база и къса база, просвета на автомобила, блокажите на диференциалите, наличието на демултипликатор, окачването - твърдо или на "пружини" и още редица други. Всичко е от значение. Предполагам, само предполагам, че тая Шкода даже и да е била 4Х4 няма да напредне много. Клиренса на Шкодите е такъв, че ще "легне" на мостовете в "калта" по брега към риболова.
  • 13 нервен ( разбивача на тролове )

    17 7 Отговор
    Ммм най-после ..намери си естественият хабитат този дарак..
    По темата БМВ и зимата .... гледам комшията и той никви ядове няма ...вади я от гаража към май месец
  • 14 Анонимен

    13 4 Отговор
    БМВ и офроуд са напълно несъвместими неща!
  • 15 Идиота си ти

    11 4 Отговор

    До коментар #8 от "въпрос":

    5er означава 5та серия на немски бе калъф необразован.
  • 16 bmw

    9 2 Отговор
    Само човек който не е карал или няма никакъв усет може да каже, че бмв не става. Ми не става защото толкова и може да кара или не може да си го позволи. Колата си иска своето с 500лв поддръжка вярно ще е кенеф това бмв
  • 17 Хахаха

    3 5 Отговор
    Карам коли със задно от 25г.Първо москвич,форд скорпио,имах и куаттро а от 10г.съм а бмв.Пазя си стария електрожен за зимата.Нови гуми и реална преценка на ситуацията са достатъчни.Не съм ставал за смях никъде освен с куаттрото когато съм го надценявал.
  • 18 Фен на Бмв

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Hoqsan":

    От завист говорят така и е станало нарицателно. Сякаш не съм подминавал Опели, Фолксвагени и т.н. с калпави гуми да драпат на 15% наклон. Бавареца с нови зимни гуми даже не пробоксува. Естествено ако му дадеш рязко газ и ще рови снега, ама както каза и шофьора е важен.
  • 19 Фен на БМВ

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "дойчланд":

    Демек в Германия никой не кара Бмв зимата. Глупости на търкалета.
  • 20 До Дойчланд

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "дойчланд":

    Е ти къде си видел, някъде да се твърди, че бмв е перфектно на снег