Last news in Fakti

16 Юни, 2022 16:35 1 936 4

Cadillac и Hummer може да се продават в Европа

  • hummer-
  • hummer ev-
  • cadillac-
  • европа

General Motors ще представи двете компании на Стария континент

Cadillac и Hummer може да се продават в Европа - 1

Американските компании Cadillac и GMC Hummer съвсем скоро може да пристигнат в Европа, споделят запознати с плановете на марките хора. Информацията бе споделена от Automotive News, които цитират свои източници запознати с материята. Все още не е ясно кога това ще се случи, но е изключено това да е съвсем скоро. Разбира се, новината не е потвърдена от General Motors, но през последните години от компанията неведнъж са намеквали за подобни ходове.

Cadillac и Hummer може да се продават в Европа

Според информацията, първи на европейския пазар ще стъпят от Cadillac, които ще бъдат представени от своя първи електрически модел, носещ името Lyriq EV. Към момента това е единствения електрически автомобил в гамата на производителя. Не се споменава нищо за останалите модели, но вероятно те и големите им бензинови двигатели ще останат извън плановете на шефовете.

Cadillac и Hummer може да се продават в Европа

GMC Hummer EV също може да се продава официално на европейския пазар, след сериозния интерес към него в родната Америка. Въпреки, че размерите и теглото му не са типични за Европа, то пикапът вероятно също ще се радва на интерес от много хора.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    8 4 Отговор
    Хахаха !!! Прецакаха конкурентите да правят миксери и батерии , и идват да вършеят !!!

    Коментиран от #3

  • 2 Голфдвойкаджия

    6 2 Отговор
    Добре, нещата си идват на място.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ОБЕКТИВНИЯ

    2 1 Отговор
    А кога са били" ПОУЛЯРНИ"? Купуваха се защото само рушняшките боклуци се продаваха в България.