Last news in Fakti

1 Август, 2022 19:37 2 386 5

Този Cadillac не се притеснява от ръчни гранати и стрелба от „Калашников“

  • inkas-
  • cadillac-
  • брониран-
  • всъдеход

Inkas представи бронирана версия на всъдехода

Този Cadillac не се притеснява от ръчни гранати и стрелба от „Калашников“ - 1

Inkas е канадска фирма, добре позната в света на специализираните автомобили и по-конкретно в тези за защита. Компанията неведнъж е показвала проекти на базата на различни автомобили и всъдеходи, които предлагат изключителна защита от различни огнестрелни оръжия.

Последният проект на Inkas е на базата на Cadillac Escalade Chairman VIP Edition или с две думи, най-върховата модификация на всъдехода. Отвън не можете да познаете специалната версия по нищо освен добавката на покрива за повече място за пътниците и скритите до някъде светлини в решетката.

Този Cadillac не се притеснява от ръчни гранати и стрелба от „Калашников“

В интериора нещата стоят по различен начин. Там „джипът“ е в конфигурация с четири седалки, две от които изключително големи с масаж, обдухване, подгряване и различни настройки. Таванът е със специални светлини пресъздаващи дневни светлини, а озвучителната система е с 13 говорителя. Добавени са още сгъваеми маси, както и преграда между водача и пътниците.

Този Cadillac не се притеснява от ръчни гранати и стрелба от „Калашников“

Всъдеходът може да устои на стрелба с куршуми от калибър 7.62, както и срещу две ръчни гранати хвърлени едновременно. Гумите са специални и могат да бъдат използвани дори и след спукване, а заедно с тях са поставени специални спирачки, камери за нощно виждане, 360-градусови камери и други.

Двигателят е оригиналния 6.2-литров бензинов осмак с мощност от 420 конски сили, който е свързан с автоматична трансмисия с 10 предавки. Въртящият момент се предава към четирите колела.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Копач

    5 1 Отговор
    Американски.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Теле

    3 1 Отговор
    Тъп си като жамбаза
  • 5 да де

    3 2 Отговор
    Що па граната или калашник я колко "Джавелини" от Украйна си търсят цел.