Last news in Fakti

8 Март, 2023 10:14 4 213 3

Haval разкри външния вид на брутален всъдеход, базиран на пикапа King Kong

  • haval-
  • great wall-
  • h5-
  • p04-
  • king kong

Иновацията ще влезе на пазара под името H5, а дължината ѝ ще надхвърли пет метра

Haval разкри външния вид на брутален всъдеход, базиран на пикапа King Kong - 1

Haval разкри външния вид на брутален всъдеход, базиран на 5-метров пикап. Haval показа първата снимка на новия голям, а според слуховете, той ще бъде изграден върху шасито на пикапа Great Wall King Kong Poer, което означава, че дължината на автомобила забележимо ще надхвърля пет метра. Гамата от нови двигатели ще включва четирицилиндрови бензинови и дизелови мотори.

Скоростните кутии ще са шестстепенна механична или автоматична. Всъдеходът ще бъде пуснат в продажба преди края на тази година. Моделът Haval P04 е първият пълноразмерен SUV на китайската марка. Дължината му, според слуховете, че е базиран на шасито на пикапа Great Wall King Kong Poer , ще надхвърли пет метра. Според неофициална информация, новостта ще се продава под името H5. Гамата от двигатели ще включва бензинови и дизелови четирицилиндрови агрегати, и двата с обем от два литра.

Слуховете за тясна връзка с Great Wall King Kong Poer се подсилват и от външния вид на P04. Автомобилите имат еднакъв дизайн на предната част на каросерията, щамповани странични каросерийни панели и огледала. Интериорът също е идентичен, но всъдеходът е с малко по-различна централна конзола, като е сменен и скоростният лост. Пикапът се предлага с шестстепенна механична и автоматична скоростна кутия, които най-вероятно ще бъдат пренесени и за P04.

Haval разкри външния вид на брутален всъдеход, базиран на пикапа King Kong
Great Wall King Kong Poer


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опази Божеее

    2 11 Отговор
    Жълта Молотовка
  • 2 Смех 😆🤡🤣

    2 10 Отговор
    И двг 1.2 .Еахти и имутентнуту чудовищи
  • 3 Пич

    5 11 Отговор
    Това , като го гледам , е такава брутална сглобка от кражби , че дори ме мързи да ги упомена всички !!!