3 Юни, 2023 10:30 5 374 9

Bugatti Mistral: Дори и най-скъпите коли в света си имат недостатъци (ВИДЕО)

  • bugatti-
  • mistral-
  • chiron-
  • дъжд-
  • конкурс

Шофьор на хиперколата трябваше да използва чадър, за да се предпази от дъжда в колата

Bugatti Mistral: Дори и най-скъпите коли в света си имат недостатъци (ВИДЕО) - 1

Bugatti Mistral е едно от най-новите попълнения в гамата на френската компания, базирано върху Chiron с по-агресивен стайлинг. Една от отличителните черти на този роудстър е липсата на таван. Той не се предлага изобщо като опция за модела, а вероятно от Bugatti са преценили, че собствениците на подобен тип автомобили ще разполагат с поне още няколко коли, които да карат, когато навън вали.

Въпреки това, какво се случва, ако дъждът ви завари навън, докато сте със своето Bugatti Mistral с цена от около 5 милиона евро. Отговорът е прост, изваждате чадър и така се предпазвате от дъжда. Това бе демонстрирано нагледно по време на конкурса Villa d’Este, където един от служителите на Bugatti трябваше да прибегне до тази мярка, докато премества колата на сухо в затворено ремарке.

Чадърът е голям и се крепи върху предното стъкло и мястото зад водача, като го предпазва идеално и дори изглежда, че предпазва част от пасажера, въпреки да имаме притеснения, че голяма част от водата се излизва именно около неговата седалка. Все пак, това едва ли ще е проблем с който ще се сблъска някой от 99-те собственика на колата, а дори и да завали по време на шофиране, смятаме, че 8.0-литровия W16 е достатъчен, за да наберете малко скорост и физиката да свърши своята работа с дъждовните капки.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леля Гошо

    21 2 Отговор
    Чадърът струва колкото две-три Дачии
  • 2 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    16 2 Отговор
    Важното е да покажаш, че имаш много пари,
    нищо че в дъжда е по-добре да си с пернишки Голф даже...

    Коментиран от #7

  • 3 Жерар Дьожарден

    5 6 Отговор
    8 литров 16 цилиндров прави смешните 0.5л на цилиндър по зле от Додж Вайпър

    Коментиран от #6

  • 4 Цъцъ

    6 0 Отговор
    Варненско е, даваш бол пари и накрая не спираш да мрънкаш на всички, как са те и3клатили😂... както казах варненско😅
  • 5 Галин Байганьов

    4 0 Отговор
    Чобанов, недей да лъжеш бре маскара ниедна. За Мистрал е произведен специален платнен покрив от непромокаема материя, който се слага при нужда и се намира в колата на специално за това място. В случая явно е по-бърза решението с чадъра, а не че няма въобще покрив.
  • 6 Ами земи си

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Жерар Дьожарден":

    Вайпър бре кисело грозде, кно мрънкаш. Сравнява кон с мулец. Вайпъра по нищо не се конкурира с Бугати дори и по мощност, скорост, комфорт, да не говорим за качество и материали.

    Коментиран от #8

  • 7 Като си тъп

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.":

    пишеш простотии. Колата си има покрив, но Галин не е прочел дастатъчно и поднася определено невярна информация. Нариши Бугати Мистрал и прочети за модела,за да не се излагаш.
  • 8 Мхм

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ами земи си":

    Комфорта на бугатито е сравним с комфорта на возене на мотопед.Просто са го натъпкали с кожани климатик спокойно и във Вайпъра ги има.Само че Вайпъра е истинска състезатрлна машина коятоми на Льо Ман се пуска а Вейрона и всички нови бугатита взимат завои с финеса на ТИР.Ибйем ти и тос спортен каптор
  • 9 Е46ца

    1 0 Отговор
    Като е будала да си купува бугати , да ходи мокър като кокошка.Ах колко глупци има по тоя свят,даже вече не искат и търсене,виждат се от километри.