Last news in Fakti

21 Юли, 2023 18:08 6 656 15

Електрически Mercedes EQE изгоря напълно в затворен гараж

  • mercedes-
  • eqe-
  • пожар

Вероятно проблемът не е бил в батерията

Електрически Mercedes EQE изгоря напълно в затворен гараж - 1

Електрически Mercedes EQE изгоря напълно в къща във Флорида, след като семейството оставило своя автомобил за обслужване и получило електрическия модел. Според разказите, колата била паркирана в гаража за около 22 часа, когато семейството изведнъж чуло силно съскане и пукот от гаража.

Те бързо отишли да проверят и заварили гаражът запълнен с дим. Огънят бързо се разпрострял, а малко след това се чула и малка експлозия. За радост, пострадали хора при инцидента няма, но не можем да кажем същото за колата и къщата, които изглеждат сериозно повредени.

Поне на пръв поглед, изглежда, че пожарът не е започнал от колата или нейната батерия. Местните власти все още разследват причината поради която огънят е започнал, но поне към момента няма друга информация.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 екоталибани

    56 8 Отговор
    Дааа тива наистина, ще се очертае, като много сериозен бъдещ проблем? Вероятно мниго хора у нас ще останат без апартаменти, когато станат повечко електричките паркирани и зареждани в надземни и подземни гаражи? Това не като да, се запали бензинова кола в гараж, тези подържат огъня дълго!
    Още една цена, която ще се плаща за "екоталибанщината"!

    Коментиран от #15

  • 2 Мнение

    44 6 Отговор
    Е ама как, нали глобалистите ни обясняваха вкупом,че няма по-еко от съвременните ел автомобили?!
    Сега главният трол под новините в сайта ("Българин") ще излезе и ще започне да обяснява колко заблудени сме всички анти евроатлантици!
  • 3 Като се сетя колко са

    35 4 Отговор
    "умни" хамериканците се колебая в причината за запалването.
  • 4 МММ да

    38 5 Отговор
    За съжаление на швабите вече доста отдавна не им се отдава да предлагат качествена продукция, която да си достига гаранционните срокове.
  • 5 Иван от Троян

    29 3 Отговор
    Купувайте Купувайте , електрички тесли мотики . Да си купиш Мерцедес на ток трябва да имате различна ориентация .Обикновено мерцедес се купува от богат чичко истински мъж успял А не от някакви леки момченца .Кво да ви обяснявам .
  • 6 Софиянец от Центъра

    3 22 Отговор
    Имам съсед с такъв. Не се оплаква. Даже ми омръзна да му гледам самодоволната физиономия и съм капарирал i4 M-Power

    Коментиран от #7, #8, #10

  • 7 Нашенски кравар

    7 11 Отговор

    До коментар #6 от "Софиянец от Центъра":

    Застрахователят ще покрие всички щети.
  • 8 Мхм

    10 10 Отговор

    До коментар #6 от "Софиянец от Центъра":

    Не знаеш ли че германците правят само баклюци
  • 9 123456

    10 0 Отговор
    е па , добре - доказва , че все още слагат железо в тия кошници ....
  • 10 Къпан пор

    12 0 Отговор

    До коментар #6 от "Софиянец от Центъра":

    Как ще се оплаче?Ще стане за смях.Ти гледай да си паркираш колата по далечко.
  • 11 тъй шъй

    19 1 Отговор
    Време е да се забранят електрокарите до решаване на въпроса с батериите. А политизиране на електрификацията е смешно- вашите любими китайци от брикс се надпреварват да правят елкари. И тях ли ги командва Урсула. Ако се направят леки, екологични, с голям пробег батерии и наистина пожаробезопасни, тогава да се разреши производство и продажба. Тогава елкара ще е и екологичен. Нали има какви ли не агенции за защита на потребителите, които имат огромни правомощия да забраняват опасни продукти в производство. Време е да се активизират. Те за стелки заплитащи се в педала на газта и подобни, правят истерии и риколи за милиарди, а за този огромен проблем нищо не казват.
  • 12 Грета

    16 0 Отговор
    ...много яко и екологично ...
  • 13 Гретьо Катунберг

    7 0 Отговор
    В зората на ел. карите сме, рано е още либе за китка. Много пушек има напоследък, много коли изгарят докрай, а щетите около тях са огромни.
  • 14 щели И САМОЛЕТИТЕ ДА ПРАВЯТ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

    0 0 Отговор
    ТОГАВА КОЙ ЩЕ СЕ КАЧИ НА ТЯХ ?
  • 15 Братленце

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "екоталибани":

    Съгласих се с теб, електромобилите са пълна гавра с човечеството, но по дяволите върни се в училище, защото ме заболя главата четяйки грозно-неграмотния ти текст. Жива да не бях.