Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 11:05 1 707 2

Виждали ли сте Tesla Model 3 комби?

  • tesla-
  • model 3-
  • комби
Виждали ли сте Tesla Model 3 комби? - 1

Както вече ви информирахме, американският автомобилен производител отвори поръчки за актуализирания Tesla Model 3 Highland в Европа и Китай. Съвсем скоро Tesla ще започне да го продава и в САЩ, но компанията, макар да набляга на пазара на Стария континент, все още не мисли за създаването на вариант комби на този си бестселър. Това обаче не попречи на независими дизайнери да започнат да се упражняват по темата.

Текущата гама на Tesla включва скандалния пикап Cybertruck, кросоувъра Model Y, за който също се говори, че скоро ще получи актуализация, и седана Model 3. Освен това много хора се чудят дали Tesla ще изпълни обещанието си за достъпна електрическа кола , т. нар. Model 2, който трябва да е с цена под 25 хиляди долара.

Виждали ли сте Tesla Model 3 комби?

Не всички купувачи обаче искат да притежават огромен пикап, градски кросоувър или класически седан. Вместо това някои хора биха искали по-практична версия на Model 3, която не изглежда толкова раздута като Model Y. Е, виртуално вече има такава кола - Tesla Model 3 комби.

Авторът на дизайнерския проект, известен в мрежата под псевдонима Theottle, превърна актуализирания Tesla Model 3 Highland в комби. Той сподели изображение на колата с надписа: „Най-накрая пресъздадох комбито на Tesla Model 3 по по-пропорционален начин“.

Тайната му била просто да увеличи задния надвес, тъй като майсторът на пикселите смята, че Model 3 има проблем с високия покрив, който превръща комбито в нещо като миниван. Както отбелязва авторът, такава кола би била много популярна в Европа и е жалко, че Tesla не предвижда такова комби.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    3 1 Отговор
    Хибрид голфомазда
  • 2 Сектанта

    1 0 Отговор
    Аз Тесла седан не искам да видя, те за комби ми говорят :-D