8 Октомври, 2024 14:26 517 2

Jeep празнува 1 милион продажби в Европа със специални модели

  • jeep-
  • renegade-
  • compass

Постижението се чества с Renegade и Compass

Jeep празнува 1 милион продажби в Европа със специални модели - 1

За да отбележи достигането на един милион продадени бройки в Европа, Jeep представя специалното издание North Star за моделите Renegade и Compass.

Новите специални издания на Jeep Renegade и Compass North Star обогатяват новата „опростена“ моделна гама и се разполагат между простото ниво на оборудване Altitude и луксозния клас Summit. Отвън и двата модела получават двуцветна цветова схема с черни алуминиеви джанти, черни лайстни по цялата каросерия, специален десен на капака, както и ексклузивен нов Technogreen - тъмнозелен металик.

Jeep празнува 1 милион продажби в Европа със специални модели

Едновременно с това зелени акценти могат да се открият и отвътре, а моделите North Star получават и нови седалки с иновативен, високоустойчив материал от плат или кожа (по избор само за Compass), който е три пъти по-издръжлив от плата, използван за Altitude. Моделите Renegade и Compass North Star получават и стандартен покрив, изпълнен в черно, за да контрастира с цвета на каросерията Technogreen. Има също така релси на покрива, LED фарове за мъгла, черни елементи на логото и поръчкови емблеми, както и 17-цолови джанти при Renegade и 18-цолови комплекти при Compass, и двата облечени в черно.

Jeep празнува 1 милион продажби в Европа със специални модели

Renegade и Compass North Star се предлагат с опциите за хибридно 48V или 4xe задвижване. Тези Специалното издание North Star е ограничено по време предложение и се очаква да бъде много търсено от феновете на Jeep.

Струва си да се отбележи, че скоро се очаква да се появи изцяло новото поколение на Compass, което ще предлага по-широка гама от възможности за задвижване, включително изцяло електрическо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖИПА Е САМО

    1 0 Отговор
    Един.......

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.