11 Октомври, 2024 11:21 598 4

Това е "пясъчното" Ferrari

  • ferrari-
  • roma-
  • пясък

Необичайният кабриолет Ferrari Roma Spider беше официално представен

Това е "пясъчното" Ferrari - 1

Кабриолетът Ferrari Roma Spider получи ексклузивна версия, наречена Tailor Made. Уникалният автомобил ще бъде изложен в музея на Енцо Ферари в Модена, за да покаже нови възможности за интериорна декорация. Това съобщиха от пресслужбата на Ferrari.

Те включват кожена и гумена облицовка, дърво с контролиран произход и... пясък. Например материалът за седалките е получен чрез преплитане на тънки ивици кожа и гума от стари гуми, а розата на ветровете и географските координати на Маранело върху капака са лазерно обработени.

Това е "пясъчното" Ferrari

Кожата и дървото, чийто произход може лесно да се проследи, също са използвани за вътрешната украса. Най-шикозното обаче е декоративно покритие върху централната конзола, направено от формовъчен пясък, който е взет от леярна.

Специално за новия суперавтомобил Montblanc пусна химикалка в цвят Oro Mida със златен писец с платинено покритие. Предлага се с бележник, покрит с кожа Rosso Bologna.

Това е "пясъчното" Ferrari

Стилният кабриолет се задвижва от 3.9-литров V8 мотор с турбокомпресор. С него си сътрудничи осемстепенен "робот" с два съединителя. Мощността на агрегата е 620 конски сили и 760 Нм максимален въртящ момент.

Кабриолетът ускорява от нула до 100 км/ч за 3.4 секунди, а до 200 км/ч - за 9.7 секунди. Максималната скорост надхвърля 320 километра в час.

Това е "пясъчното" Ferrari


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аномалия 2635

    5 0 Отговор
    Прекрасен автомобил...

    Коментиран от #2

  • 2 Автомобила

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Аномалия 2635":

    Наистина е прекрасен , но подхода към клиента е опасен! Вместо първокачествени материали се опитват да пробутват рециклирани боклуци ! Защото са еко? Не, защото са алчни, и глупави!
  • 3 Хи их хи

    3 0 Отговор
    Пропуснали са да предложат към автомобила презервативи с абразивно покритие от пясък!

    Коментиран от #4

  • 4 Стига

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хи их хи":

    Де! Това и инквизицията не го е предлагала!