Last news in Fakti

2 Октомври, 2014 16:20 1 459 1

Елизабет II търси да наеме човек, който да отлепя изплютите дъвки в двореца й

  • елизабет ii-
  • дъвки-
  • дворец

Служителят ще отговаря за почистването на кралската резиденция в Дъблин

Елизабет II търси да наеме човек, който да отлепя изплютите дъвки в двореца й - 1
Снимка: БТА/AP

Британската кралица Елизабет II търси да намери служител, който да отлепя дъвките, изхвърлени от посетителите в нейната резиденция в Дъблин,  съобщи news.com.

Обявата за работа беше публикувана на сайта на Бъкингамския дворец. Според описанието на длъжността, избраният служител ще отговаря за отлепването на дъвките от историческите и държавни апартаменти в двореца  Холирудхаус в Дъблин.

Този, който получи работата ще отговаря още за миенето на тоалетните и почистването на всички мебели, докато в резиденцията няма отседнали кралски особи. Служителят ще получава годишна заплата на стойност $ 29 044. От кандидатите за поста се изисква да са готови на по-гъвкаво работно време, особено когато в двореца има отседнали гости.

Холирудхаус е дворец, датиращ от 16-ти век и една от най-големите исторически забележителности в Шотландия. Той е обявен и за официална резиденция на кралица Елизабет II. Определена част от двореца е отворена за посетители и туристи. Един от служителите в двореца заявява пред „Сън“.

„Едва ли сте очаквали, че има хора, които докато са на посещение в двореца дъвчат дъвки, които залепят върху паркетите и някои безценни антики.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 георги

    0 0 Отговор
    Не търси ли да и сменят памперса......