Last news in Fakti

2 Октомври, 2015 02:00 2 750 1

Уволниха полицайка, прикривала сина си

  • полицайка-
  • уволниха-
  • прикривала

Тя се е бояла, че той може да се върне в затвора

Жена – полицейски служител бе уволнена, заради сина си, съобщи Дейли Мейл.

Оказва се, че жената е прикрила доказателства, за да предпази сина си от влизане в затвора.  Карън Кларк е служила в Нортхемптън и е била уволнена без предизвестие.

Оказва се, че нейният син често е влизал в затвора за кратки периоди от време. В един от случаите той не е спрял за полицейска проверка с колата си. Майка му не е съобщила неговия телефон и не споделила как може да бъде намерен той. Тя не е дала информация и за дилъра на наркотици, който за известно време имал връзка с дъщеря й. Оказва се, че Карън е подала и грешна информация на съда относно инцидента с колата на нейния син.

Полицайката се опита да се оправдае, като заяви, че е била напълно объркана, след като е разбрала, че колата на нейния син е била намерена изоставена.  Всъщност сина й е бил пуснат под гаранция и тя се е опасявала, че подобно нарушение ще го върне в затвора.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бурр

    0 0 Отговор
    Тука има българска жилка от добруджанския край...