Last news in Fakti

6 Декември, 2015 22:31 872 0

Над 2 млн. лв. са събрали синдиците от КТБ

  • ктб-
  • синдици-
  • сграда
Над 2 млн. лв. са събрали синдиците от КТБ - 1

Синдиците от Корпоративна търговска банка са събрали над 2 милиона лева  – това  става ясно от седмичния им отчет, в който е описана искова молба за запор на 44 % от акциите на дружество, което има сериозни задължения към банката.

В момента тече срокът, в който кредиторите на банката, чиито вземания са оспорени, могат да представят доказателства в своя полза.

Оспорено е и вземането на Фонда за гарантиране на влоговете за повече от 3,7 милиарда лева. Средствата, дадени от фонда, бяха необходими, за да се осигури изплащането на гарантираните депозити в банката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА