Last news in Fakti

10 Март, 2016 05:44 1 131 0

Пета кръгла маса за обществените поръчки

  • ксб-
  • пета-
  • кръгла-
  • маса-
  • обществените поръчки

Форумът ще се проведе в централния офис на КСБ

За пета поредна година по инициатива на ОП на КСБ – София, Камарата на строителите в България събира представители на различни институции на работна кръгла маса на тема „Модернизация на обществените поръчки“. Тя ще се проведе в централния офис на КСБ на 10 март от 10:00 ч. Медиен партньор на събитието е в. „Строител“.

Форумът ще бъде открит от инж. Светослав Глосов – председател на УС на Камарата. Зам. министър-председателят по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев ще представи основните моменти в приетия нов Закон за обществените поръчки.

В дискусията ще вземат участие и Ивелина Василева – министър на околната среда и водите, Деница Николова – зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството, Петър Кънев – председател на парламентарната Комисия по икономическа политика и туризъм, Малина Крумова – и.д. директор на Дирекция „Централно координационно звено“, Министерски съвет, Миглена Пвлова – изп. директор на Агенцията по обществени поръчки (АОП), Иво Кацаров – главен секретар на АОП, Елеонора Николова – и.д. директор на Центъра за превенция и противодействия на корупцията и организираната престъпност, Андрей Цеков – зам.-председател на УС на КСБ, представители на Столичната община, ПУДООС, Министерството на земеделието и храните, Държавен фонд „Земеделие“, Сметната палата, Агенцията за държавна финансова инспекция и др.

Във форума ще се включат и членове на УС на КСБ и председатели на областни представителства на КСБ. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА