Last news in Fakti

1 Април, 2016 16:58 1 749 3

И Московски „се отрече“ от шефа на ДАИ

  • ивайло московски-
  • даи-
  • цветелин цветанов
И Московски „се отрече“ от шефа на ДАИ - 1
Снимка: Факти.бг

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски още на 30 март 2016 г. внесе доклад до министър- председателя Бойко Борисов за освобождаването от длъжност на изпълнителния директор на ИА „Автомобилна администрация“ Цветелин Цветанов.

Това съобщиха от транспортното министерство.

За временно изпълняващ длъжността изпълнителен директор на ИА „Автомобилна администрация“ е предложен заместник изпълнителният директор на агенцията Красимир Калайджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 политолог

    0 0 Отговор
    Ами че заместника нали е от същата мафия Иначе нямаше да е там на работа
  • 2 Българин

    0 0 Отговор
    Такава е ситуацията навсякъде-във всяка държавна служба,агенция и квото и да е . Всеки който се докопа до пост,граби колкото може,оти се не знае колко време има. Цецко за една година е успял 400 000 да прибере. Не е зле. Просто се е увлякъл,за тва изгърмя.
  • 3 А дано ама надали

    0 0 Отговор
    "Той е назначен от премиера Бойко Борисов по предложение на министъра на транспорта Ивайло Московски. Имам му доверие, каза вчера Московски. Цветанов сменя досегашния шеф Димитър Ганев.

    Московски търсеше човек, който да се справи с корупцията в автомобилната администрация и най-вече в регионалните звена..."
    13.01.2015
    https://www.24chasa.bg/Article/4534908

    Без коментар!