Last news in Fakti

18 Април, 2016 15:54 24 129 59

Марешки отвори бензиностанция и в Горна Оряховица

  • веселин марешки-
  • бензиностанция-
  • веселин марешки
Марешки отвори бензиностанция и в Горна Оряховица - 1

Веригата бензиностанции „ВМ Петролеум“, собственост на бизнесмена Веселин Марешки, вече има обект в Горна Оряховица.

Бензиностанцията се намира на адрес ул. "Патриарх Евтимий" 57.

"Обещах, че скоро в цялата страна хората ще могат да купуват евтино гориво, и ето, че спазвам думата си. Нашата революция успява и освобождаваме регионите един по един от картела на горивата. До момента сме спестили около 150 милиона лева на домакинствата, а до края на годината тази сума ще стане вероятно милиард. За нас е важно да доказваме с дела думите си, докато другите дават само празни обещания", коментира Веселин Марешки отварянето на новия обект.

До края на седмицата предстои откриване на още един обект от веригата "ВМ Петролеум" в една от големите общини на Великотърновска област. Към момента бензиностанции работят в морската столица Варна, която бе превърната в най-добрия град за зареждане с гориво, Айтос, Габрово и Горна Оряховица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivan S

    0 5 Отговор
    Тоя се шегува. Защо не отвори бензиностанция в наистина голям град? Сигурно ще се похвали, че следващата ще е в Марино поле. Като гледам старателно избягва трафика в големите градове и главните пътища.

    Коментиран от #2, #32

  • 2 горнооряховченин

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ivan S":

    Не завиждай Иване .Браво Марешки .Марешки президент,Марешки президент,Марешки президент ,=//= =//= ............
  • 3 ЕДИН

    5 0 Отговор
    17.04.2016г .Бензиностанция на OMV на Петолъчката,цена на газ-0.71ст. Излизам на магистрала ,,Тракия''-цена на газ на OMV i Shell-0.87ст.

    Коментиран от #5

  • 4 гост

    1 0 Отговор
    Едва ли му е лесно да ги купува....а пък на главни пътища...Дано не стане както с Ваньо Танов.....

  • 5 Едикой си

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЕДИН":

    И после нямало картел....нямало мафия...тя самата държава се нарича "мафия"...
  • 6 openEyes

    1 0 Отговор
    И кво? Като отвори дизела беше 1.48, 95 - 1.64, сега лека полека почна да ги вдига и той? И в един момент пак всички ще са по 2 кинта.. цялата работа яко замазване на очи..

    Коментиран от #7

  • 7 onq s konq

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "openEyes":

    Бъди сигурен че до президентските избори горивата на Марешки ще бъдат най-евтините!
  • 8 Насо

    1 0 Отговор
    И аз мисля ,че е яко замазване на очите. Все пак иска да става президент по този начин легално си купува гласове. А защо да не продава и на загуба и това го има все пак всеки глас е важен. Хората по морето дават по няколко стотака за глас. Какво са някакви стотинки ако го дава на загуба. Но и с печалба да е тя е много малка. Няма лошо да отвори 3-4 в София и да гледа сеира опашки километрични. Хората по изборите плащат куверти други ги водят на море. Какво пък друг продава лекарства и бензин на по ниски цени от всички. Но не забравяйте като пое Локо Пловдив имаше слухове,че е карал хората да гласуват за него , ако искат да дава кинти за отбора и какво стана нищо никои не му се върза и нищо. Но сега са май повече хора. Говоря за хората ,които ползват тези бензиностанции. Дано това, което пиша се окаже невярно и да направи и в София 3-4 да намажем и ние.
  • 9 Кольо

    3 0 Отговор
    Ааайде бе Марешки до кога ще те чакаме в Добрич? Срамота, дето се вика на един ..й сме ти от Варна.....
  • 10 mechka

    1 0 Отговор
    Като иска да помогне на хората защо отваря бензиностанции в малките градове,всичка са съсредоточени в големите ,а той в малките защото там голямите ги нямаОбратно на търговската политика да правиш бизнес при хората.
  • 11 Красо Зелето

    2 0 Отговор
    Един хубав ден, ще си покаже и той интереса. А той е ясен на всички.
    Дано поне ако стане президент, да направи нещо за България.
    Ако ли не, кел файда от това което прави!

    Коментиран от #14

  • 12 всички питат

    2 2 Отговор
    защо няма в София,ами замислете се какви са цените на парцелите за бизнес и заплатите за работниците строители и бензанджии
  • 13 аАААААААААА

    0 4 Отговор
    Скоро бях във Варна , пълни глупости цените бяха като на останалите в града .

    Коментиран от #16

  • 14 Мишка

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "Красо Зелето":

    Красо и той ще направи това което направи царя.Ще ни "оправи" за 800 дни като Му дойде времето.
    Незнам що Българина все търси някой да го "оправи"? Не стигнаха ли Ви 26 години да Ви "оправят" и то все из одзаде?
  • 15 дадад

    1 0 Отговор
    Не е само в малките градове. Варна е втория по големи град. Пак и не му разрешават. Има много заинтересовани от това да не отваря бензиностанции. До колко са му чисти намеренията смятам, че на всички е ясно. Но наистина спести много пари на хората. Разликите достигат до 30-40 ст. , което си е голяма разлика... А когато барела беше сринат до 60 стотинки разлика имаше... за литър. Не знам аз съм отчаен от политиците... От всички, които правят кампании... Едни и същи хора, с едни и същи интереси. Най-лошото е че нашето поколение 90год. и около нея порасва и не може да се изхранва пък камоли да си купи апартамент или да издаржа семейство... което е по скъпо... Та мисълта ми е че ще има трудни времена на протести ... Дано да не са тежки ...

    Коментиран от #21

  • 16 раптър

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "аАААААААААА":

    AAAAAAAAAAAA , да не си събелотника на Боко . От Нова година 4-5 пъти посещавам Варна ,и там Цените на горивата са по-ниски само заради бензиностанцията на МАРЕШКИ! Чакаме негови бензиностанции и в София! Какво ме интересува дали са чисти намеренията му или не , след като работи пазарно. А на събе лотника на Боко ще се наложи да намали "лептата" дето изплаща на ТУТИ ДИ КАПО , но това работи за българите! Иначе костовото мекере И. Иванов никога няма да намери картел в горивата ,защото намира свежи приходи в банковата си сметка! А вие плюйте Марешки , аз лично съм готов да гласувам за него и като за президент!!!!
  • 17 гост

    3 0 Отговор
    Същото както беше с големите вериги едно време. Кауфланд няма във Велико Търново, а в Горна Оряховица, понеже това трябва да се разреши от хора, които са хранилки на местната мафия. Защо например в Търново имаше тролейбуси, после изрязаха всичката мрежа уж за ремонт и се оказа, че 80% от мрежите е излипсвала, а този град има нужда от екологичен транспорт. Действа се в ущърб на търновлии. Да не мислите, че хората няма да карат до Горна, което е на няколко км да заредят с 30ст по-евтино на литър или това са 15-20лв на резервуар на цената на 1,5лв например. А това ще стимулира и туризма дори.
  • 18 вуяя

    2 2 Отговор
    преди два-три дена гледах едно предаване по случай Великденските празници....и една,явно собственичка на пекарна ,обеснява как по-вечето козунаци биле менте и затова стрували по 2-3 лв......и разправя че тяхните биле истенски..както и да е....вика тя,продуктите ми за един качествен козунак са около 2,50лв,и като турим МИНИМАЛНА НАДЦЕНКА ОТ 400%....затова хубавите козунаци биле по-скъпи......сещате се а...МИНИМАЛНА НАДЦЕНКА ОТ 400%....така е с всичко в бг.....уникална държава...уникален народец...
  • 19 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    гн МАРЕШКИ ЗАЩО СПРЯХТЕ 100 ОКТАНОВИЯ БЕНЗИН

    Коментиран от #20

  • 20 144

    1 3 Отговор

    До коментар #19 от "Vasik Atanasova":

    Защото е напълно безсмислен.
  • 21 Мишка

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "дадад":

    Млади момко.Моя син е от твойто поколение 90-те.Вече 26 години го уча както и моя баща Ме е учил че с примирение и раболепничене нищо не се постига.Никога да не разчита друг да оправи живота Му.Да учи да се образова да се наложи като личност и специалист и да отстоява правата Си.Да върви винаги с гордо вдигната глава и дори пред сабята да не Я навежда.Да не вярва сляпо на чужди обещания.
    Живота е тежък и пътя е труден бродовете са осеяни с подводни камъни.Но това не трябва да Ни спре да продължаваме напред.
    Така че оставете Марешки да си развива бизнеса защото явно го умее добре.
    Но не го вкарвайте в политиката защото хората имат една приказка:
    "Не се радвай на малко прасе.Защото не знаеш каква свиня ще излезе от него."

    Коментиран от #47

  • 22 onq s konq

    0 2 Отговор
    Не е възможно Марешки да стане президент,АКО НЕ ГО ПРИПОЗНАЕ НЯКОЯ ОТ ГОЛЕМИТЕ ПАРТИИ!Да речем че парите за кампанията той ги извади/а те хич не са малко/,но как ще се откаже от бизнеса си за да няма "преплитане на интереси"?Всъщност не съм сигурен дали при при кандидат -президентите има такава клауза по закон,но по-важното е друго:КАК ЩЕ КОМУНИКИРА С УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ,АКО НЕ Е ОТ НЕЙНИТЕ РЕДИЦИ?Ами той може да бламира с "ветото" си всеки закон бавейки го по тоя начин и политическия живот буквално ще зацикли.А управление от типа "царя дава-пъдаря не дава" води единствено до беззаконие ,анархия и накрая-до нови избори със всичкия масраф на гърба на народа и "изчакване" на ЕС с Еврофондовете,"докато се избистрят нещата"!
  • 23 ЧАНП

    1 3 Отговор
    Марешки е проект на най-могъщата мафиотска групировка в България- ТИМ! Ще Ви стане ясно на ВСИЧКИ, как се излъгахме варненци навремето с Киро Дупката, дето се наложи хора да се палят, за да го махнем и после ТИМ пак си сложиха тяхно отроче за кмет! Ходите в зала Арена Армеец нали? - Е, "Армеец" това е ТИМаджийския трооянски кон обаче на син фон и обърнат. Имате ли пари в ЦКБ и Токуда? - ТИМаджийски са! Пристанище Варна, Летище Варна, МСАТ... Я пробвайте да напишете нещо против ТИМ в сайта dnes.bg - ще ви баннат вовеки! Бизнеса на ТИМ отдавна вече е изпран и се правят на бедна охранителна фирма, но методите им са едни и същи. Гледайте си усмивките на Марешки и не му давайте да става президент. Нека още да свали цените на бензина, после храните, електричеството, водата... Украйна си има олигарх за президент и я докараха до гражданска война. Няма милиардер, който да не ламти за още, такива хора ламтят за още и гледат печалбата в перспектива, а не да помогнат или оправят някого!

    Коментиран от #27

  • 24 Гост

    2 0 Отговор
    Аз не разбирам от политика за разлика от повечето интелектуалци в "държавата" ни, обаче не виждам как Марешки ще ме накара да гласувам за него на сила. Затова пък от горивото му си сипвам на драго сърце и другаде не зареждам. Много съм доволен, днес заредих и от бензиностанцията му в Горна Оряховица. Страхотно качество, точно количество и ниска цена. Друго такова място за зареждане не съм открил до сега.

    Коментиран от #25

  • 25 Мишка

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "Гост":

    Прателю никой не казва да не зареждаш.Аз също бих зареждал ако отвори в Нашия град бензиностанция.Има негови аптеки и когато се наложи пазарувам.Но само до тук.Не Бих си дал гласа за него на избори никога.И бих Ви посъветвал да направите същото.
    ЧАНП в пост №23 Ви е казал много точно защо.Послушайте го и няма да сгрешите.
    А иначе пожелавам Ви успех в бизнеса г-н Марешки докато той е от взаймен интерес.
  • 26 Адам

    3 0 Отговор
    Глупости и паранои, които нямат нищо общо с реалността. Цяла Варна знае откъде идва подкрепата за Марешки и че няма нищо общо с ТИМ. Те са различни бизнес империи в съвсем различни сфери на дейност.
  • 27 Ники

    1 2 Отговор

    До коментар #23 от "ЧАНП":

    Пишеш пълни глупости. Украйна я докараха до гражданска война, твоите приятели от САЩ. Винаги, когато започнат да налагат своята "демокрация" в дадена държава, рано или късно се повтаря този сценарий. Другата част от коментара ти е още по-измислена, Марешки няма нищо общо със споменатите от теб. Той си прави евтин ПР с цените на бензина и лекарствата с беглата надежда, че хората ще гласуват за него на президентските избори, но няма трезво мислещ човек, който да му се върже.
  • 28 шефа

    1 0 Отговор
    г-н марешки ти си истински българин и патриот господ здраве да ти дава дълги години но ако можеш направи някоя бензиностанция и в някое по малко населено място като павликени левски и т.н ще сме ти благодарни за винаги
  • 29 йордан иванов

    1 0 Отговор
    Народа ще гласува за този който прави нещо за него..
  • 30 цар ЛЪВ

    0 1 Отговор
    да ви в шматките..кой за когото иска да си гласува,ама не съм видял досега президент на Бг да защитава интересите на държавата(народа)....изберете си пак някой клоун като Плевналията(мяса жокера от батман)!!!
  • 31 доволен

    1 0 Отговор
    Браво на Марешки - "радвай" се Златев !
  • 32 Келеш

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ivan S":

    Не му позволяват да отвори в София и другите големи градове!
    Плашат собственици от които иска да наеме или купи бензиностанции.
    Затова е минал на бавната схема, купува, изгражда и тогава отваря!
    Чакаме го в София с нетърпение!
  • 33 гост

    2 0 Отговор
    Всички имаме точно толкова "свободен избор" за президент, колкото и за парламент - контролиран, тоест никакъв. Така, че защо да не гласуваме и за Марешки.

    Образът, който изгражда за себе си е доста примамлив:
    - Първо вся смут в аптекарската мафия и картел. Там се и наложи, и години наред продължава да натиска и да държи ниски цени.
    - Опитът му за аналогично развитие и в петролният бизнес, макар и дребно мащабен засега, отново има голям отзвук и ефект.
    - Не можеш да го припознаеш с никоя повече или по-малко омразна политическа сила, тоест има достатъчно чисто политическо досие.
    - Не на последно място, човек е куражлия. Смел е. Открито и агресивно навлиза в разделени вече територии и да всява смут в откровено опасни пазари.

    Вярно има риск, да се окаже просто поредната разработка, но пък има и малък шанс да не е. Поне към момента не е компроментиран, за разлика от кандидатите, издигани от партии, които по подразбиране носят тежестта на провалите, интригите и зависимостите на партиите си.

    Не можело Марешки да ни бъде президент?! Напротив, може. Вижте останалите, които в момента ни управляват! :)
    ...и дано, ако стене, да бъде един български Орбан!

    България има нужда от реална промяна, каквато настоящите и бивши управници няма да осъществят никога и от каквато промяна бягат всячески!

    П.С.
    Срам ме е от днешният президент и управляващите партии, затова ще гласувам, но няма да дам гласа си за тях и техните кандидати.



  • 34 Профи

    0 2 Отговор
    Г-н Марешки, моля, плащайте на по интелигентни тролове. Нивото им е толкова ниско, че със същия успех бихте могли да публикувате снимки, на които е видно как Ви правят св..ки. Правите си обратна услуга с тези некадърници :)

    Коментиран от #36, #38

  • 35 някой

    0 2 Отговор
    пълен мошеник е тоя марешки,уж зареждаш 100 октана на 1.77лв.а на другия ден табелката на горивото е сменена на 98,100 октана няма а цената е пак 1.77
  • 36 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Профи":

    Страшно смислен коментар. Личното мнение, интелигентността и нивото му са трудно достижими. :)
  • 37 АЗ С ДЪЛГОТО ИМЕ

    0 1 Отговор
    Аз не мога да разбера едно нещо само- за какъв чеп му е на Марешки да става президент? Какво ще направи като такъв, каква власт би имал, с какво ще продължи делата си ако го изберат? Виж за премиер, разбираемо е, но президентът освен да помилва затворници, друга съществена далавера не може да извърши.???Някой би ли ми упоменал какво друго може, че нещо не се сещам? И ако това му е заветната цел, и заради нея прави всичко това, то не е ли това някакъв абсурд? Според мен той работи за руснаците, които искат да настъпят тук твърдо и в момента си изграждат икономическа почва.

    Коментиран от #42

  • 38 патрол нисам

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Профи":

    Трола вика дръжте трола.
  • 39 1 точка 44

    2 0 Отговор
    Току що ходих да видя въпросната бензиностанция.Дизел 1.55 бензин 1.66 газ 0.69 .На печелившите честито.
  • 40 ГОСТ

    0 0 Отговор
    Абе то и Гоце нямаше власт, ама изсмука много, много милиони от "големият шлем", за които всички ще плащаме сега на арбитража в Париж.... Не забравяй, че Президента има квоти в прокуратурата, висшите съдилища, разузнаването и отбраната. Тоест огромен механизъм за влияние, и то на места където се разпределят милиардни бюджети годишно...
  • 41 Спестовник

    0 0 Отговор
    "До момента сме спестили около 150 милиона лева на домакинствата..."
    Не знам Марешки как ги е сметнал, но по мои, общи и груби сметки при средна цена на литър гориво да кажем с 0.15 лв/л по-ниска във ВМ спрямо останалите бензиностанции (от които сме спестили нали), излиза че е продал 1 млрд литра гориво, така ли?!? Обратната сметка за проверка - 1 млрд литра по ПРИМЕРНО 2 лв/л в останалите бензиностанции са 2 млрд лв. А във ВМ 1 млрд литра по 1.85 лв/л са 1.85 млрд! Откъдето и спестени 150 млн лв. Ако сметката е такава или подобна... 1 млрд литра! Евала! :)
    Но все пак, за да не му гледаме в паницата на човека, няма да смятам при дори 1 ст/л чиста печалба какво се получава...

    Коментиран от #44

  • 42 Reptile

    0 1 Отговор

    До коментар #37 от "АЗ С ДЪЛГОТО ИМЕ":

    Е, достатъчно е да помилва Цв. Василев един ден, не се ли сещаш?!
  • 43 ПИЧ

    1 0 Отговор
    БРАВО и в софия да направи 10 бензиностанции да ги отрепи на omv lukoil руските гадове

    Коментиран от #45

  • 44 Reptile

    0 1 Отговор

    До коментар #41 от "Спестовник":

    1 МИЛИАРД/1000 = 1 МИЛИОН ТОНА, КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ ПО ОКОЛО 200 - 300 ЛИТРА НА ВСЕКИ РЕГИСТРИРАН АВТОМОБИЛ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. СМЕХ!
  • 45 Reptile

    1 2 Отговор

    До коментар #43 от "ПИЧ":

    Ама не искааа, що ли?! И при разходи за обект и обслужване няма как да печели и една стотинка на литър, това е ясно. Ако закупи обект в София за 1-2 милиона, кога ли ще излезе на печалба. Според мен продава на 2-5 ст. загуба и за това не може да си позволи повече от един 1-2 обекта в София. Има 10 обекта, през които минават до 1000 коли на ден по 20 литра, по 5 ст - 20 000*5 = 1000 лв загуба дневно на обект, нищо не е. Ще загуби човека няколко милиона, което е много по-евтино от една добра кампания. :)
  • 46 селяка

    1 2 Отговор
    ХААА-ХАА ХАда не се окаже след изборите че Марешки влиза в политиката от резервната скамейка на ДПС като смяна на Дилян Пеевски! Доган е много мръсен и коварен треньор и да не се окаже накрая че гласовете са напазарувани с тези 1-2стотинки загуба в цената на горивата .
  • 47 нии вии

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Мишка":

    къде сте тия дето през комунизма не сте търпели и раболепничели, всеки който дръзнеше да пръдне накриво тогава го чакаше лагер дали белене , дали лагера за шивчки от който маика ми едвам се е отървала, дядо ми 3 г. изкара в сливенския , само защото разправяше че комунистите лъжели , били обещали земя на бедните а всъщност я взели, а не знаеш наизуст решенита на 10 кохгрес на бкп и 20 конгрес на кпсс и отиваш в ТВУ

    Коментиран от #48

  • 48 Reptile

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "нии вии":

    "а не знаеш наизуст решенита на 10 кохгрес на бкп и 20 конгрес на кпсс и отиваш в ТВУ " - това са откровенни глупости. Чак такива простотии не е имало.
  • 49 spasov

    2 0 Отговор
    Що няма в Добри,София и прочие?Еми,защото интереса е голям бе,хора!Не навсякъде е лесно да се намери готов обект,който да се нуждае от малко работа по него.Изграждането на обект отнема време и ресурси,да не говорим,че за София и Пловдив си трябват доста големи бензиностанции.Не можеш да сложиш четири колонки в градове с такива размери.Отделно административните глупости и 100% има ритане по кокалчетата.А относно изборите не мисля ,че трябва да се гласува за него,но всеки си избира сам за себе си.
  • 50 Стамен

    0 0 Отговор
    Ликуй народе, лауреат кост президентът скоро ще е във вашия град
  • 51 Бургас

    1 0 Отговор
    Марешки отваря обекти, а Лукойл влошава качеството на горивата си!
  • 52 are de

    1 0 Отговор
    Заповядай в Плевен.
  • 53 Доволен

    0 0 Отговор
    Какъвто ще да е Марешки, но в последните 26г. никой друг в държавата не е правил по-хубаво нещо за цял един измъчен народ. Съдя по себе си, въпреки че съм на сравнително добра работа много ми идваше цената на бензина преди да се намеси Марешки в тоя бизнес. Дано продължава да открива бензиностанции и дано не намери смъртта си, ако е засегнал нечии интереси. Още 10 богати хора са нужни като този, който да прави нещо реално за народа и малката ни нещастна страна може да стане едно по-приятно място за живеене.
  • 54 onq s konq

    1 0 Отговор
    Как да ви се обясни че това на снимката е Марешки,но всъщност става дума за "ПРОЕКТА МАРЕШКИ" на много много големи капитали на хора,за които никога няма да чуете!Всъщност той се явява "лицето на компанията"-усмихнат,популярен,но това е същото като длъжността "говорител на Президента","говорител на МВР" и т.н.Със сигурност обаче зад привидната стабилност на страната ,в политическото пространство в момента се води една много жестока борба за надмощие-нещо като "Войната на световете" точно и единствено за овладяване на ключовите ръководни длъжности.Естествено със свръхактивното участие на ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ...
  • 55 мария

    0 0 Отговор
    Браво на Марешки с удоволствие ще гасувам за него ако се кандидатира за президент Какъвто и да е той единствен направи нещо добро за хората Досега само думи и обещания
  • 56 гост

    0 0 Отговор
    Е и?
    Нима всички досега не са именно такива? Или предлагаш да продължаваме да си избираме старите, тоест сегашните, щото по те кефят или щото са де доказали вече?
    Е мен пък не ме кефят старите проститутки. Омръзнаха ми, а си са много заразни вече. Новите поне в началото са по-интересни.
  • 57 Петър

    0 0 Отговор
    Искам да попитам има ли поне литър гориво останало в държавния резерв? Пък после се радвайте на "промоцията" . Същото е и с другите суровини, които трябва да са налични в държавните хранилища. Шепа избранници разпродават държавата а простолюдието пляска с ръце че им е "евтинко".

    Коментиран от #59

  • 58 toi

    0 0 Отговор
    със сигурност не продава на загуба. значи е добе и за него и за потребителите
  • 59 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "Петър":

    Петърчо, тръгнал си да заблуждаваш хората, че горивото на Марешки е от държавния резерв ли?