20 Февруари, 2012 15:36 1 978 0

Посмей да бъдеш различен в бизнеса

  • бизнеса-
  • сандро форте-
  • правила-
  • успех

Какво се случва с нашия бизнес, когато махнем “превръзката от очите си”

Сандро Форте, един от най-добрите финансови консултанти в света, има свое виждане за причинителите на проблеми в бизнеса. Като основна причина той изтъква, че ние страх от успеха, че се предаваме при появата на първата по-голяма трудност. В своя консултантски и застрахователен бизнес, Сандро Форте държи изключително много на постоянството и.. още само 4 неща, които водят към успех:
- "разбирането на същността на изкуството на постоянството"
- "да отклонявате всяка мисъл, която може да ви спре да бъдете постоянни"
- "да познавате "отвътре" най-добрите инструменти и техники, необходими за това постоянството да стане лесно постижимо"
- "да изгаряте от страст за постоянството към основната ви цел"

Упоритото следване на целите задължително води към тяхното постигане. Придържайки се към това единствено правило, Форте изгражда своя успех в финансовата сфера. Тъй като естеството на работата му е свързано с директен контакт с хората, той прилага постоянството и създава своя собствена система за намирането на нови клиенти и задържането им.
Тя е свързана с малко на брой, заможни клиенти, които се превръщат в основа на бъдещ успех. Тези клиенти са хората, от които той иска лична препоръка и така постепенно създава своята комппания.

Втората стъпка  е да се научите да организирате времето си, съсредоточавайки се върху основните цели, които искате да постигнете. Сандро Форте съветва да откриете и кои са вашите крадци на време. Те могат да са хора, които ви занимават с ненужна информация, маловажни задачи или самите вие - ваши навици или липсата на такива.

И накрая... 7-те съвета на Сандро Форте какво трябва да правите, ако искате да успеете:
- не отлагайте за утре;
- забравете нерешителността;
- не вършете работата на другите;
- обучавайте членовете на екипа си;
- планирайте - подробно и задълбочено;
- ученето и растежът изискват грешки, така че спрете да се бойте от малките грешки;
- не правете твърде много неща едновременно - средоточете се върху 1-2, но ги правете добре;

Повече за пътя на успеха можете да научите от самия Сандро Форте. Той ще проведе първия си  Sales Masterclass в България на 7 март 2012 година в Интер Експо Център, София. Повече информация можете да видите на сайта на събитието.

Организатор на събитието е фирма Web and Events Ltd.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА