Last news in Fakti

29 Юли, 2018 19:10 3 031 5

Facebook загуби $ 100 млрд. за ден

  • facebook-
  • акции-
  • компания

Спад в цената на акциите на компанията

Само за ден „Facebook“ изгуби над 100 млрд. долара от стойността си, съобщи NOVA.

Акциите на компанията на Марк Зукърбърг паднаха на борсата с 20% само за ден. Така самият Марк Зукърбърг загуби над 16 милиарда долара.

Инвеститорите отстъпиха, след като компанията обяви, че е достигнала пика си. Това се очакваше и след скандала с изтичането на лични данни.

Въпреки този спад, в сравнение с началото на годината, акциите на „Facebook“ са запазили стойността си.

Според финансови анализатори няколко десетки са българите у нас които притежават акции на „Facebook”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българина

    16 1 Отговор
    Не можеш да изгубиш нещо което нямаш. Все едно да имам печеливш фиш от тото но да не го осребря но обяснявам колко стм богат. Фондовите пазари трябва да се забранят, рулетка с паритв на хората в повечето случаи

    Коментиран от #5

  • 2 КОЛЧЕВ

    13 4 Отговор
    МНОГО ЩЕ.СЕ РАДВАМ ТОЗИ ФЕЙСБОКЛУК ДА ФАЛИРАНИ ДА ИЗЧЕЗНЕ. ТЪКМО НЯМА.ДА ГЛЕДАМЕ СЕЛСКИ ПРОСТОТИЙ КАТО СНИМКИ ПРЕД МАГАЗИН НА.ДОЛЧЕ ГАБАНА С ФАЛШИФА ТЕНИСКА КУПЕНА ОТ КИТАЙСКИЯ ПАЗАР.ДА ВИДИМЕ ДЕБЕЛАТА СЕЛЯНКА ПРЕД ДОЛЧЕ.ТОВА Е.ФЕЙСБОКЛУК.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хасан

    3 1 Отговор
    Тъпо и ненужно бизнес начинание...
  • 5 Зорлем

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българина":

    Що да ги забраняват? Те са си натруфен вариант на "Тука има, тука няма", т.е. са чудесен начин за прибиране на парите на шараните. Ако ги няма тези начини за прибиране на парите на не-много-умните, всички ще са богати и няма да има кой да бачка кофтите професии.