Факти, новини, статии - Да извадим фактите наяве

Лятната стажантска програма на VIVACOM – Открий своето място!

Публикувана: 8 Март, 2019 09:31
КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2898
Лятната стажантска програма на VIVACOM – Открий своето място!
Снимка: VIVACOM
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Лятната стажантска програма на VIVACOM предоставя възможност на амбициозни студенти, да придобият реален практически опит в корпоративна среда. Телекомът и тази година обявява прием за над 70 стажанти.

Всяка година, от 2003 година насам, VIVACOM организира и провежда мащабна лятна стажантска програма, която се е превърнала в нарицателно за успешен старт на кариерата. За 15 години в програмата са участвали над 1000 души, а статистиката показва, че средно 40% от участниците продължават професионалното си развитие в компанията.

Десетки са примерите за служители стартирали кариерата си като стажанти, а понастоящем заемат ръководни позиции в различни дирекции на телекома.


Приемът на кандидатури по програмата стартира през месец март, с участието на компанията по време на кариерния форум Национални дни на кариерата. Стажът е с продължителност от три месеца и се провежда в периода от месец юни до месец октомври.

Всеки стажант има индивидуално назначен ментор, който ще го въведе в корпоративната среда, ще му поставя задачи и ще го напътства по време на стажа. В продължение на три месеца през лятото младежите ще работят по реални проекти и казуси и ще развиват професионални умения като отговорност и работа в екип в дигитална и иновативна среда.


Като част от лятната програма, участниците в нея имат възможност да стажуват на трудов договор с конкурентно заплащане и пакет социални придобивки, който включва допълнително здравно осигуряване, ваучери за храна, спортна карта, ваучер за закупуване на мобилно устройство и др., освен това ще получат и още:

  • Обучения
  • Конкурси и състезания с атрактивни награди
  • Участие в мащабна доброволческа акция
  • Сертификат за успешно завършване на стажантската програма
  • Възможност за назначаване на постоянна работа

С ежегодната си Лятна стажантска програма VIVACOM предоставя възможност на младите хора да изберат професионално развитие в България, в области като информационни технологии и телекомуникации, финанси и счетоводство, корпоративни продажби, обслужване на клиенти, човешки ресурси, маркетинг и връзки с обществеността.

Снимка: VIVACOM

Лятната стажантска програма на VIVACOM – Открий своето място!

В подкрепа на развитието на потенциала на младежите в страната, компанията поддържа партньорски отношения за осигуряване на професионална практика и стажове с големи университети и средни училища.


Повече за тазгодишната Лятна стажантска програма и кариерните възможности във VIVACOM може да научите на щанда на компанията по време на форума Национални дни на кариерата в София, на 12 и 13 март 2019 година, провеждащ се в НДК.


Вижте всички актуални предложения от VIVACOM

Поставете оценка на статията:
Оценка 0 от 0 гласа.Ловци на бисери
Михаил Миков
Лидерът на БСП за новата партия на Георги Кадиев:
От медийна гледна точка това е интересно като генно модифицирания грах или боб."

Още бисери