6 Април, 2020 17:38 3 536 22

КРИБ благодари на ДПС за корекцията на 60/40

  • 60/40-
  • осигуровки-
  • дпс-
  • криб

От Конфедерацията припомнят, че когато КРИБ внесе предложението за въвеждането на плоския данък от 10%, ДПС отново са ги подкрепили

КРИБ благодари на ДПС за корекцията на 60/40 - 1
Снимки: БГНЕС

КРИБ благодари на ПГ на ДПС за прецизирането на мярката 60/40 в съответствие с искането на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

В писмото до парламентарната група на Движението за права и свободи се казва: "Доволни сме от това прецизиране, тъй като по този начин мярката ще може да заработи много по-ефективно, а също така и по-малките предприятия ще могат да се възползват."

От Конфедерацията припомнят, че когато КРИБ внесе предложението за въвеждането на плоския данък от 10%, ДПС отново са ги подкрепили. И добавят: "Благодарим и за това - сега виждаме положителните резултати за българския бизнес. От работодателската организация са убедени, че ползотворното сътрудничество между ПГ „Движение за права и свободи“ и КРИБ ще продължи в името на спасението на българската икономика.

Писмото е подписано от председателя на КРИБ Кирил Домусчиев.

Ето и пълния му текст:

Благодарствено писмо до парламентарната група "Движение за права и свободи"

Г-Н МУСТАФА КАРАДАЙЪ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА

"ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ"

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН КАРАДАЙЪ,

От името на ръководството и членовете на КРИБ бих искал да благодаря на парламентарната група „Движение за права и свободи“, на Вас и на г-н Йордан Цонев, заместник-председател на Комисията по бюджет и финанси, за прецизирането на мярката 60/40 в съответствие с искането на КРИБ.

Доволни сме от това прецизиране, тъй като по този начин мярката ще може да заработи много по-ефективно, а също така и по-малките предприятия ще могат да се възползват.

Помним, че преди време, когато КРИБ внесе предложението за въвеждането на плоския данък от 10%, ДПС също ни подкрепиха. Благодарим и за това - сега виждаме положителните резултати за българския бизнес.

Убеден съм, че ползотворното сътрудничество между ПГ „Движение за права и свободи“ и КРИБ ще продължи в името на спасението на българската икономика!

С УВАЖЕНИЕ,

/п/

КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КРИБ


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Случаен

    22 1 Отговор
    Абе докога ще си мислите,че хората са толкова прости......,,разклонението,, на Доган и Шиши и ,,председател,, на КРИБ ,,Домус ага,, благодари на ДПС......НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ И СМЯХ
  • 2 Аз знам как да им благодаря !

    12 1 Отговор
    ОГЪН ! На поражение !
  • 3 Как може да

    10 0 Отговор
    Решава ДПС работи свързани с българските граждани! Не можаха да ни съсипят преди и искат сега да го направят!
  • 4 НАРОДА няма какво да губи , освен

    7 0 Отговор
    Мизерното и жалко съществувание !
  • 5 но всичко е точно

    2 0 Отговор
    https://fakti.bg/razsledvania/462724-bankata-za-razvitie-otpusna-75-mln-lv-zaem-na-firma-s-2000-lv-prihodi?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage
  • 6 Tate

    7 0 Отговор
    Лелееееееееее колко подлоги има !! Лелееее една диктатура 10 год как ще ги разчисти слагачите !!
  • 7 к1 profesional

    9 0 Отговор
    Да си дойдем на думата. Видя се в България , кой управлява ( ДПС с Мандата на ГЕРБ). И всичкия едър бизнес се кланя на управляващите, той си техен де на управляващите , Домусчиев и другите са прокуристи.
  • 8 Юсуффф

    10 0 Отговор
    В тази държава всичко зависи от турчето философ от сараите в Бояна.
    Този си прави ташак с държавата,вместо да краси някое дърво .
  • 9 Левски къде си

    9 0 Отговор
    Сигурно се обръщаш в гроба и се питаш за какво се жертвах! За продажници които продадоха и жертваха България за пари!

    Коментиран от #17

  • 10 но всичко е точно

    6 0 Отговор
    След кризата ще останат само фирми на власта
  • 11 ЛОШОТО Е ЧЕ НАРОДА няма

    2 0 Отговор
    ЛИДЕР и Алтернатива която да го обедени в ЕДИННА СИЛА и направление за изменение на КРИМИНАЛНАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ ! И затова ще пъшкаме и търпим ГАВРАТА !
  • 12 Ганьо

    4 0 Отговор
    Ее обръчите от фирми да не са държавни, видя се за пореден път кой, чрез кого управлява...
  • 13 Активист на БКП

    5 0 Отговор
    Как няма да благодари?! Държавата да им плаща масрафа на тия коп€л€нц@. !
  • 14 Назряването условията към

    4 0 Отговор
    ПРОЯВАТА на Спорадични недоволства от страна на населението - НЕ Е ЖЕЛАТЕЛНО ! ЗАЩО ! НАРОДА не е СПЛОТЕН а КРИМИНАЛНАТА ДЪРЖАВА превъзхожда ! Чакаме ЛИДЕР И ИДЕЯ за ОБЕДИНЕНА БОРБА ! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ - ще се сформират партизански отряди за РАЗПЛАТА , слаби но ще държат гърлото на Държавният ЗМЕЙ да отговаря за добрините си !
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ОДЖА

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от "Левски къде си":

    Търси го в подуяне, там се подвизава
  • 18 Когато свърши

    3 2 Отговор
    Тази зараза, а тя ще свърши по-скоро от очакванията на правителството! И както безработните вече са около 45хиляди и ще нарастват се вдигаме и там на жълтите павета! Ще спим ако трябва там, но трябва да ни чуят и да разберът, че българина вече няма да мълчи и да търпи това положение! Българи от всички крайща да покажем, че сме по-силни когато сме обединени!
  • 19 Пламен Пасков е като ПОПА

    3 0 Отговор
    Дайте , да дадете ! Но той стои отстрани ! И вечерта до фланелката на госпожата ! Има един нашенец - Иван Вазов , който е бил в София по времето процеса на Левски , но - ни х/я ! После поеми , стихове, памфлети и поеми ! НАРОДА нали не е СВИНЯ - той яде всякаква ЯРМА !
  • 20 Кой68

    3 1 Отговор
    Отново се слугува на "бизнеса" и измислени"бизнесмени",а после пищят че държавата туй държавата онуй..Сега окончателно стана ясно кой е тумора в икономиката ни доколкото я има.ДПС е язва.......
  • 21 НАРОДА е просто ПАПЛАЧ без

    3 0 Отговор
    ВОДАЧ ! И това ГАДОВЕТЕ много добре го знаят !
  • 22 соросоидни кърлежи

    1 0 Отговор
    ДуПеСе ..башка на Балгария,други са раята..