Last news in Fakti

3 Септември, 2021 17:56 1 745 2

Нови маршрути ще подпомогнат зимния туризъм

  • соф кънект-
  • летище софия-
  • министерство на туризма

Съвместна инициатива на министерство на туризма и концесионера на летище София

Нови маршрути ще подпомогнат зимния туризъм - 1

„Работим усилено за разширяване на възможностите за пътуване и откриването на нови маршрути, които да доведат повече туристи до зимните курорти на България“, каза изпълнителният директор на оператора на летище София - „СОФ Кънект“ Хесус Кабайеро по време на среща с министърът на туризма Стела Балтова. Той сподели пред нея плановете на новия мениджмънт да превърнат столичният аеропорт в съвременно и конкурентно европейско летище, като подобрят средата за пътниците и туристите. В същото време, то има потенциала да се развива и да се превърне в регионален хъб.

Летище София разработва и нов корпоративен сайт, на който ще бъде представено логото с хиперлинк към националния туристически портал на България Bulgariatravel.org. „България е красива държава и има какво да покаже целогодишно. Популяризирането ѝ като дестинация в Европа, Близкия Изток и Северна Америка е наша обща цел“, заяви изпълнителният директор на летищния оператор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чакай

    4 0 Отговор
    са, ще работим на 30% ама ще караме повече туристи... нещо не излиза сметката пичовие
  • 2 Сатана

    1 0 Отговор
    Винаги опаковайте с фолио и заключвайте с катинарче куфарите си ако пътувате през летище София.Там обичат да крадат ,дори късат саковете за да бръкнат вътре.