Last news in Fakti

19 Юни, 2013 22:02 3 617 3

Премиерът уволни зам.-министър Иван Иванов

  • иван иванов-
  • пламен орешарски-
  • цветлин йовчев-
  • заместник-министър-
  • вътрешните работи

Премиерът Пламен Орешарски уволни заместник-министърът на вътрешните работи Иван Иванов, съобщиха от информационната служба на Министерски съвет. Това се случи едва четири часа след като Иванов бе назначен от Орешарски на този пост.

Оставката на Иван Иванов бе поискана от министъра на вътрешните работи Цветлин Йончев след публикации в пресата за миналото на Иванов, според които той е бил шеф на СИК в Шумен. 

Министър Йовчев обясни, че едва днес се е запознал с Иванов. "Неговата кандидатура не е мое предложение, приех политическо назначение, предложено на министър-председателя от парламентарната сила, която е излъчила г-н Иванов като депутат в 42-рото Народно събрание", уточни вътрешният министър.

Тази парламентарна сила е БСП. От април 2012 г. Иван Иванов е областен лидер на БСП в Шумен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 EMSKI

    0 1 Отговор
    Върнете го човека ...неопетнен е!!!!Като няма СИК....кво да прави,а има пари,спечелени по абсолютно честен начин!!!!Впрочем...не е ли 1994 година???
  • 2 чичо

    0 1 Отговор
    Нали не пропускате дребната подробност, че въпросния сикаджия в момента е шеф на БСП-Шумен. Този човек е шеф но областната организация на БСП!!!

    Коментиран от #3

  • 3 димитър тодоров

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "чичо":

    А ти как не пропусна 4 години факта че твоя любимец тиквун е един от основателите на СИК!!!
    Ей кух народ сме ....