Last news in Fakti
  Тема: Украйна

7 Ноември, 2022 11:33 1 964 10

Държава тушира поскъпването на газа с 83 млрд. EUR

  • германия-
  • икономика-
  • газ-
  • цени-
  • правителство

През октомври германският парламент одобри план за намаляване на цените на газа и електроенергията

Държава тушира поскъпването на газа с 83 млрд. EUR - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Германия ще похарчи близо 83 млрд. EUR от предварително одобрения план за икономическа защита в размер на 200 млрд. EUR, за да тушира част от поскъпването на газа и електроенергията през 2023 г., съобщи Ройтерс.

През октомври германският парламент одобри план за намаляване на цените на газа и електроенергията в размер на 200 млрд. EUR от специален фонд.

Още новини от Украйна

Германия ще отдели 83,3 млрд. EUR, или 42% от основния защитен план, одобрен миналия месец, за финансиране на тавани на цените на газа и електроенергията през 2023 г. в опит да защити най-голямата икономика в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЪН ОТ ЕС

    8 2 Отговор
    И НАТО

    Коментиран от #5

  • 2 Ето виждате ли

    0 3 Отговор
    хората мислят за нас
  • 3 Лост

    2 0 Отговор
    След нокдауните коите е получила ,решили да тушират нещата.
  • 4 гост

    3 4 Отговор
    Германия е номер 1. Държава мислеща за всеки един свой гражданин. През месец декември държавата поема разходите за парно. А от 1 януари едномесечна карта ще струва 49 евро,а с тази карта може да пътуваш из цяла Германия .
  • 5 Супер

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "ВЪН ОТ ЕС":

    Кажи алтернатива

    Коментиран от #6, #7

  • 6 копейката

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Супер":

    Руски ботуш

    Коментиран от #10

  • 7 Алтернатива

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Супер":

    Независима държава, гледаща си собствените интереси и политика. Швейцария не е член нито на ЕС, нито НАТО и доколкото знам има доста Германци които предпочитат да живеят там. На тия Европейци рано или късно парите ще свършат. До сега Германия даваше някакви пари за Източния блок, но с тези огромни харчове, няма да изкара дълго.

    Коментиран от #8

  • 8 Супер

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Алтернатива":

    За да стане България като Швейцария, първо трябва вместо българи да живеят швейцарци в България. Няма как България да стане Швейцария. Нито имаме икономиката на Швейцария, нито имаме тяхната природа. А такива държавици като нас няма как да са независими . Даже Възраждане се радват на доларови банкноти и евросубсидии и повтарят като папагали едно и също . Всъщност както беше и с ваксините. Бяха против ваксини..... докато се ваксинираха

    Коментиран от #9

  • 9 ...

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Супер":

    Природата и икономика биват умишлено съсипвани от някои хора. Природата – хвърлят се боклуци на всякъде, индустриалните производства не се съобразяват с екологичните изисквания, заравят се боклуци. Не се обръща и достатъчно внимание на животинските видове. Икономиката, вместо да се поощрява родното производство, повечето гледат да купуват внос, голяма част от производствените фирми бяха унищожени. За Българите – като цяло сте прав, много ниска култура и образование, чупят, трошат и една част само чакат на готово. С времето нещата се надявам, че ще се променят.
  • 10 Россия Z V

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "копейката":

    Ако не беше "Руски ботуш" сега нямаше да ти викат "Цветан" щяха да ти викат "Бурак"