2 Декември, 2023 10:00 8 128

Разнообразие от вкусове и аромати в обновените бензиностанции ЛУКОЙЛ

Разнообразие от вкусове и аромати в обновените бензиностанции ЛУКОЙЛ - 1

„ЛУКОЙЛ-България“ представи на клиентите си първия обновен обект според новата Food-to-Go концепция на веригата. На 1 декември отвори врати обновената бензиностанция ЛУКОЙЛ Б-51 - Студена на автомагистрала Струма. Посетителите опитаха и оцениха новите предложения в специалното разширено меню от ястия и десерти, вдъхновено от средиземноморската и европейска кухня и разработено от екипа на популярните ресторанти "Raffy Bar & Gelato". Свободните дегустации на новите предложения в менюто ще продължат по график до 7 декември.

Според новата концепция, бензиностанциите на ЛУКОЙЛ се превръщат в комфортни и уютни комплекси с разнообразно меню и акцент върху качественото кафе. Основните услуги по зареждане с висококачествени горива са интегрирани в общо клиентско преживяване, съчетаващо полезното с приятното, с усещане за топло кафене, в което посетителите почиват пълноценно и се радват на вкусна храна и ароматни кафе-напитки.

Сърцевината на новия подход е в детайлите: уютно вътрешно пространство; богато меню за всяко време на денонощието, със специално разработен за веригата асортимент, включващ пици, енчиладас, пресни салати, сандвичи, печива и десерти за всеки вкус и възраст; модерно оборудване за приготвяне на вкусно кафе и храна; кът за кафе на самообслужване; пряк поглед върху процеса на приготвяне на храната.

Всичко това помага за създаване на уникално клиентско преживяване, подсилено от вкусовете и ароматите, които внасят ключовите партньори на веригата – « Raffy Bar & Gelato» и «Nestlé».

До края на следващата година 35 от бензиностанциите ЛУКОЙЛ ще бъдат модернизирани според новата концепция. Компанията работи и върху разширяването на обхвата услуги, които да спестят на клиента време и да го освободят от рутинни ангажименти – каси на самообслужване, терминали за заплащане на услуги, постомати и автомивки постепенно ще заемат мястото си в обновените обекти.