Last news in Fakti

20 Декември, 2023 09:37 1 795 15

Състоянието на икономиката е "лошо" за 80% от американците

  • сащ-
  • икономика-
  • американци-
  • състояние

46% заявяват, че политиките на сегашното правителство са им „навредили директно“

Състоянието на икономиката е "лошо" за 80% от американците - 1
Снимка: Shutterstock

Най-малко 78% от американците оценяват състоянието на икономиката на САЩ като лошо, показват резултатите от социологическо проучване, публикувани от Fox News.

Това е с 9 процентни пункта повече спрямо началото на президентския мандат на Джо Байдън. В същото време 44% от анкетираните смятат, че следващата година ситуацията ще стане още по-лоша.

68% от анкетираните са недоволни от състоянието на страната като цяло, което е с 15 процентни пункта повече, отколкото в първите дни на настоящата американска администрация. 46% от респондентите казаха, че политиките на сегашното правителство са им "навредили директно", докато само 14% - че действията му са им "помогнали".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    18 0 Отговор
    Аааа, не така ! Тука ни обясняват как всички в САЩ носят само шпайкове, защото там всичко е по мед и масло‼️
  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 2 Отговор
    Къде си бе, костилка на ду-пе?
    "Дай статистика, дай факти ❗"
  • 4 усрайнец

    10 0 Отговор
    браво
  • 5 пенчо пенчев

    15 0 Отговор
    ииии,,,,,,,,,очаквайте скоро зомби апокалипсис в кравария. вземам си купата с пуканките и сядам пред телевизора.
  • 6 Ще ще

    15 0 Отговор
    Трябва повече масови убийства да има, за да се опитат да им приберат оръжието, че народ с толкова оръжие и очакван икономически срив, ще стане касапница, еле с вихрушката ....
  • 7 Руснаците и китайците

    12 0 Отговор
    пак ще са им виновни
  • 8 Наще кравари

    9 0 Отговор
    ко ша праят без центи за кухи опорки, хахахах

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Механик

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Наще кравари":

    Е как какво? Ами ще се пребоядист отново и ще почнат да викат "Слава России".
    От върли атлантици, ще се превърнат русофили и ще почнат да месят питките, за да псорещнат братушките.
    Най-отпред ще е Плевенелиев с поднос с питка, сол и мед. След него ще са Атлантическия Клуб. Те ще се с пищимали и венци с цветя. После идва ред на разни знайни и незнайни "генерали"- те ще надуват "духовата музика". Кирчо, Тагарев, Кокорчо, Спецов- те ще са малко по-назад, облечени в кожени слипове и шарени знамена.
  • 10 Св. Нео от Матрицата

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Наще кравари":

    Как какво? Ще стане това, което сам Господ е рекъл в Светото писание..
    Езекиил 7:
    3 Сега е дошъл краят върху тебе; Защото ще изпратя гнева Си върху тебе, Ще те съдя според постъпките ти, И ще възвърна върху тебе всичките ти мерзости.
    4 Окото ми не ще те пощади, Нито ще ти покажа милост; Но ще възвърна върху тебе постъпките ти, И въздаянията ти за твоите мерзости ще бъдат всред тебе; И ще познаете, че Аз съм Господ.

    Коментиран от #12

  • 11 доностасия.

    2 0 Отговор
    О Джо ти си най- великият Президент в историята на тая приказна старана. Джо някои се оплакват но тези някои не разбират как Америка се поднови отновo стана могъща , уважавана от всички страни, Джо и Господ не те прибра при себе си и те остави тук -- за да направиш Америка още по велика. Джо трябва да бъдеш избран и то на всяка цена само ти енергичен, динамичен, вечно бягащ пълен с огромна енергия може да управлява тая Приказна страна мечта коятo е Рай за мнозина . Не един мандат ти Джо още най- малко 2-3 мандата можеш да управляваш тая чудна страна. Джо ти надмина всички Президенти такива като бащата на нациите и Рузвелт който беше избран 3 - пъти на поста Президент. Да се надяваме най -малко още 2-3 пъти да бъдеш избран пожелавам ти дълголетие За много години Джо бъди здрав и щастлив за да управляваш тая страна избрана не напразно от Господа " Господ обича Америка " и Светът принадлежи на нея Джо.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Навит

    2 0 Отговор
    Тия кравари гледат само Украйна и Чифутите вместо техните хора и много им се искаше в Русия да стане гражданска война и бунтове , но май при тях това ще стане.
  • 15 веселин

    2 0 Отговор
    "" Състоянието на икономиката е "лошо" за 80% от американците "" Това е чиста Путин ска пропаганда не може да бъде вярно. Джо е един от най добрите и успешните Президенти на тая велика страна наречена Америка . Той надмина всичките Президенти даже бащите на нациите и я направи Велика. Джо ти си най енергичният, динамичният , вечно тичащ, бягащ пълен с енергия който не един Мандат още няколко може да изкара. Но за съжаление , Законите не позволяват и ---- Господът дали ще бъде благосклонен да остави Джо на нас.? Защото и той има нужда от такива като него и трудно да се определи къде Джо ще бъде повече полезен. О Господи ! моля те остави Джо още един Мандат да изкара. Джо аз вярвам ,че Американският народ правилно ще оцени твоите заслуги и ти пак ще бъдеш избран за Президент на тая прекрасна велика страна наречена Америка. Успех Джо.!