3 Януари, 2012 14:18 1 044 0

Масови проверки в „Синя зона“

  • синя зона-
  • паркиране

В София започват масови проверки за неправилно паркиране в "Синя зона". Контрольорите на Центъра за градска мобилност започват да извършват масови проверки в идеалния център на столицата, където почти не останаха безплатни места за паркиране

Най-строг контрол ще има в карето между булевардите „Тодор Александров“, „Христо Ботев“, „Сливница“ и улица „Опълченска“. Паркирането в този район стана платено в края на декември. До днес беше гратисния период, в който служителите на паркинги и гаражи не санкционираха паркиралите там, дори да не са платили таксата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА