Last news in Fakti

17 Юли, 2014 10:37 11 595 2

Бразилия да превърне стадионите си в жилища

  • бразилия-
  • стадиони-
  • жилища

Разочаровани от представянето на своя отбор на приключилото преди дни Световно първенство по футбол бразилски архитекти представиха проект за превръщането на най-големите стадиони в Бразилия в жилищни сгради. Проектът наречен Casa Futebol е много актуален, като се има предвид, че дефицитът на апартаменти в страната към момента е 5.2 жилищни единици. Специалисти са изчислили, че той ще осигури домове на няколко хиляди бразилци.

Средната площ на всеки имот ще е от около 100 кв.м. и ще има изглед както към терена, така и към външната страна на стадиона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    1 0 Отговор
    Идеята е добра
  • 2 bubba zanetti

    0 0 Отговор
    ..ми така си с тея фавели