Last news in Fakti

26 Юни, 2018 06:21 6 829 1

Продават болница превърната в имение (СНИМКИ)

  • имение-
  • болница-
  • лондон-
  • продажба

Смяната на предназначението на даден имот е нещо обичайно. Най-често то е продиктувано от търсенето на пазара. Понякога, за да не се разруши някой стар имот собствениците сменят предназначението му. Именно такава е и съдбата на имота, който се продава в момента в Лондон за сумата от 15.2 млн. USD.

Сградата е построена преди повече от един век – през 1825 г. По време на Първата световна война тя е била болница. След това е купена от американски бизнесмен, който обещава да я превърне в място за нуждите на Червения кръст. След Втората световна война почти всички съседни постройки са разрушени. Къщата оцелява и от 1952 г. е частна собственост.

Днес влизайки в сградата ще се натъкнете на разкошно и много скъпо имение. Фасадата, която е готически стил, е запазена. Интериорът обаче е напълно съвременен. Разгъната й застроена площ е 450 кв.м. Разполага с 4 спални, 3 бани, 2 дневни, киносалон и асансьор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаа

    10 1 Отговор
    кво ся, това покана към българските новобогаташи да си купят къщурката?